Иван държи баща си в гараж

10.08.2011 13:00 | Видян 3417 пъти

Иван държи баща си в гараж

Приятели на майка му Сашка обаче намират оправдание за Иван - баща му бил тежък алкохолик и редовно пребивал семейството си преди години, Най-потърпевша от пияндето била мама Сашка. Затова днес синът ѝ отмъщава, като нанася побой на родителя си всеки път щом се напие и започне да вилнее из махалата.

Иван Христов има още една причина да мрази родителя си. Именно от него е наследил най-тежкия си порок - пиянството. Заради любовта към чашката опосумът не веднъж е загазвал. Той няколко пъти е излавян зад волана след употреба на алкохол, участва е и в сбивания и е ставал за резил пред цяла България. Едва ли обаче това е основателна причина а тормоза, който години налага над баща си, възмутени са съседите му. Родителите му се развели, още когато Иван е тийнейджър, защото мама Сашка не издържала на побоите на алкохолика.

Тя се изнася със сина си на квартира. Раздялата обаче настъпва прекалено късно, коментират комшиите. Иван през цялото си детство живее в страх и става свидетел на семейни крамоли. Според съседите още като ученик той се опитва да се опълчи на родителя си, но също става жертва на юмруците на пияницата. Синът намразва баща си и се заклева някой ден да му отмъсти. След като се налага успешно на екрана и става самостоятелен, настъпва чаканият от него момент - изгонва баща си от апартамента му и го изхвърля в приземен гараж до блока.

Оттогава родният татко на водещия живее като бездомник. Пиянските му изцепки обаче не спират. Взима пари назаем от съседите, купува алкохол на вересия от магазинчетата в квартала и обещава,че синът му ще плати. Иван обаче не му остава длъжен и редовно го наказва, щом разбере, че пак е потънал в заеми. Преди година за пореден път пребива татко си пред очите на съкварталници.

"Беше чутовен скандал. Онзи беше като обезумял и риташе баща си из цялата улица. Остави го да лежи проснат на земята, пиян и в несвяст", разказват свидетели. Оттогава Иван не се е мяркал, само мама Сашка минавала да провери дали клетникът е жив и да му остави някой лев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !