Д-Р ИЛЬО СТОЯНОВ ЩЕ ПРЕКРОЯВА МИС ЛЯТО 2011?

09.08.2011 16:45 | Видян 2665 пъти

Д-Р ИЛЬО СТОЯНОВ ЩЕ ПРЕКРОЯВА МИС ЛЯТО 2011?

Пластичният хирург на богатите и известните д-р Ильо Стоянов, ще председателства журито на 5-я национален конкурс мис Лято на 19 август. Престижното събитие , организирано от лорд Евгени Минчев ъф Итън, ще се проведе в комплекс Камелот на Слънчев бряг а дрес кода и общата визия на конкурса ще бъдат пеперудите.

Д-р Стоянов ще връчи чек на победителката на 5000 лева, които тя може да получи под формата на консултации и манипулации, макар никой да не очаква това да и се наложи. Освен пластичният хирург, в журито на конкурса ще бъдат още бизнесдамите  Миглена Куртева, Мая Цакова, Албена Йорданова, Ружа Игнатова, която ще е заместник председател. Бизнесменът и  меценат на изкуството Ники Младжов, гаджето на Елен Колева Александър Найденов и други видни плейбои ще са гости на притежателя на Камелот Дмитрий Каракосов, който също  ще избере победителка на името на комплекса.

За първи път лорд Минчев ще връчи и специалната награда мис Лято - Лондон, като победителката ще отиде на негови разноски до английската столица и ще  бъде подпомогната в подписване на договор с местни агенции. Сред партньорите на лорд Минчев в мис Лято 2011 са осветителни тела Farolla, серум Bioeffect , цигарите Мерелин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !