Диджеи, брейкъри и графити артисти в „Jam On It”

15.05.2008 12:04 | Видян 5649 пъти

Диджеи, брейкъри и графити артисти в „Jam On It”

От 23-ти до 25-ти май София ще приюти едни от най-добрите брейкъри на Балканите. Представители на Турция, Сърбия, Хърватска и Гърция пристигат, за да премерят сили в пролетното издание на международния фестивал “JAM ON IT”. Класираният на първо място участник ще представи Балканите на световните финали в Швейцария, през октомври на тази година.


Това е осмото издание на фестивала, с който Sleepwalkingz и NESCAFE 3in1 са решили да превземат столицата с истински хип-хоп и фънк. Над 100 диджеи, брейкъри и  графити артисти от България, Германия, Великобритания, САЩ, Сърбия, Финландия и Индия ще станат част от  тридневния фестивал.
Специално за феста пристигат звездите на световната хип-хоп сцена -  очарователната МС от САЩ Яра Браво /Yarah Bravo/, небезизвестният DJ Вадим /Vadim/, брейк легендата от Бронкс Ейлиън Нес /Alien Ness/, един от най-предпочитаните бибой и фънк DJ Renegade (UK), световноизвестният бибой Focus(FIN), DJ Skill, Досю Амуджев (Groovy Sessions), Деси (Phuture Shok), Спенс и  Ударната Група.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Окуджава от ул. Безбожна 100 г....

На 9 май – Деня на победата, един от хората, които...

Мадона счупи рекорд и събра най-много...

Безплатното шоу на Мадона в Рио де Жанейро привлече...

Няма коментари към тази новина !