Азис: Как отслабнах 31 кг

08.08.2011 14:32 | Видян 15597 пъти | Гласували 2

Азис: Как отслабнах 31 кг

Да започнем с темата, която сякаш вълнува хората прекалено много напоследък – отслабнахте с 25 кг. Според Вас може ли всеки да постигне това?

Отслабнах с 31 кг., ако трябва да бъдем точни! Разбира се, че много са малко хората които могат да постигнат този успех. Малцина сме амбициозните и преследващи целите си. Ако всеки българин беше като мен, последователен и следващ мечтите си, България щеше да бъде една малка,  красива Швейцария. Наднорменото тегло е световен проблем и наистина е бич, който те смазва като личност.

Променя ли се психиката на човек  и Вашата конкретно в процеса на толкова дълга диета?

Променя се самочувствието, променя се маниерът, променя се целият един свят около теб. Сега светът е място, на което мога да се радвам, а не,  както бе преди, просто да съжителствам.

Правите ли сделки с психиката си – т.е. ако издържа и днес, ще ми се случи това?

Правя си планове, разбира се. Казвам си, че ако сваля още 2 кг, ще си купя най-малкия размер джинси и така сякаш награждавам душата си. Онзи ден моята приятелка Николета Лозанова ми подари два чифта дънки, които са били на Валери Божинов. Представете си, влязох и в двата и всички присъстващи  бяха смаяни от факта, че ми бяха широки. Самият аз не повярвах,  че се вмъкнах в дънки на спортист, който е  с перфектни мерки. Е, как да не съм щастлив и как да не благославям моята диетоложка Енджи Касабие... Няма как да не я спомена, защото тя е моят стимул и начин да задържа тази си форма.

Сменихте номерата на дрехите си тотално. Това създаде ли Ви проблеми?

Размерът  на дрехите ми се промени с няколко номера надолу. Не може да става и дума за проблеми... Напротив! Сега притежавам една от най-красивите колекции облекла, с които се гордея. Не всеки влиза в първа линия на Диор, не на всеки (и то мъж) му става  якето Бърбъри, с което е снимала Бритни Спиърс. Просто дрехите са второто нещо заради, което живея.

Какво направихте с дрехите от миналото? Ще запазите ли някоя от тях като спомен?

Мразя дрехите ми от предишния период,  за който избягвам да говоря! Мразя го, мразя себе си, мразя всичко, свързано с него! Отплеснах се в омразата си към самия себе си.... Извинете ме.. Дрехите са раздадени на близки и приятели. Не пазя и копче от периода в който тежах 113 кг.

Чувствате ли се различен днес? Имам предвид, чувствате ли се по-свободен?

Усещам се като един от успелите и красиви хора на света. Може би звучи пресилено, но е факт. Обожавам да се гледам в огледалото, нещо,  което не бях правил с години... Дълго време избягвах да се взирам в себе си. Фактът, че съм решил да се явя догодина на конкурса Мистър Гей Свят говори сам по себе си колко вярвам в своята външност и промяна. Явявайки се на този конкурс искам да ви заявя, че не отивам  просто да участвам, а отивам да го спечеля!!!
Естествено, подкрепа и разбиране не очаквам от никого, не ми и трябва. Но ми е супер интересна реакцията на хората които до вчера са ме наричали Дебела свиня, мръсна... Любопитно ми е да видя лицата им когато разберат, че не друг, а аз съм един от най-красивите мъже в света!

Промяната във външността Ви доведе ли до промени в личния Ви живот? А другата промяна,  тази, която настъпва в самочувствието на човек, когато постигне толкова много с волята си.

Разбира се,че  не съм същият. Никога няма и да бъда!!! Аз съм този, когото всеки сочеше  с пръст и смяташе за нещо уродливо, а в  момента съм еманация на красота и секс!!! Имам самочувствие, но този път с с покритие! Тежа 82 кг и съм висок 186 см.
Напоследък много се шуми около новата Ви любов. Мислите ли, че това е любовта на живота Ви? Вярвате ли, че има една любов на живота или просто ние сме обречени да свикваме с всичко и съответно то спира да ни прави щастливи?
Моята любов си е работа между мен и човека на когото раздавам себе си и чувствата си.  Нямам намерение да превръщам в цирк и тази си връзка. Край с това! Имам други качества, къде, къде по-интересни и заслужаващи поклон!

Външният Ви вид влияе ли тези, които Ви обичат?

Не, не влияе и слава Богу! Любовта не се измерва в килограми.
Щастието в любовта влияе ли на работата Ви? Много хора смятат, че добрите песни се правят в моменти, когато човек се чувства изоставен, по принцип творците са самотници...
Да, влияе. Когато съм тъжен правя най-красивите си текстове и песни. Както бяха и последните от албума ми Гадна порода.

Издадохте нов албум. Той част ли е от Вашата промяна?

Новият ми албум е повлиян и от новия ми начин на живот. Тоест, показност. Той е ужасно показен и надменен, същият какъвто съм аз в  момента. Не ме е срам да си призная, но аз съм искрен до болка.  Да съм на показ ми е призвание. Бог не дава толкова много на човек който си седи в къщи пред компютъра и не прави нищо за да се реализира.Реализация за мен означава едно: Покажи им!

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !