Как Попова обиди Трифончук?

05.08.2011 14:30 | Видян 5016 пъти

Как Попова обиди Трифончук?

Историята на не особено добрите отношения на Мариана Попова и Слави Трифонов датира от десетина години. Дългия прави кастинг за певица на своята група Ку-ку бенд, за да разнообрази шоуто си по бТВ. Нина Николина е избягала от него и той бързо трябва да й намери заместница през лятната ваканция.

Доста засукани хубавелки се явяват на прослушването. От тях той си избира за цвят Александра Раева, която по-късно ще му стане гадже, но и ще го напусне с гръм и трясък. Понеже все някой трябва и да пее, харесва гласовитата и също напуснала го впоследствие Деси Добрева. Измисля и трета позиция – за мадама, която хем пее, хем има фигура на манекенка.

Така се спира на Мариана Попова, по онова време по-известна като Марианка от Кокомания. Тя минава кастинга, одобрена е. Но избухва страшен спор, прераснал в скандал на тема кй е по-по-най между нея и Слави. На върха на славата си, водещият не смята да търпи превземки на някаква си малка примадонка. Той решава да се лиши от нейните услуги преди още да я е пуснал на екран.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За всички създания-големи и малки се...

Радушно посрещнатата ТВ адаптация на мемоарите-класика на...

Александър Секулов с нов роман

На 19 октомври със знака на ИК "Хермес" ще...

Няма коментари към тази новина !

*}