Как Попова обиди Трифончук?

05.08.2011 14:30 | Видян 4776 пъти

Как Попова обиди Трифончук?

Историята на не особено добрите отношения на Мариана Попова и Слави Трифонов датира от десетина години. Дългия прави кастинг за певица на своята група Ку-ку бенд, за да разнообрази шоуто си по бТВ. Нина Николина е избягала от него и той бързо трябва да й намери заместница през лятната ваканция.

Доста засукани хубавелки се явяват на прослушването. От тях той си избира за цвят Александра Раева, която по-късно ще му стане гадже, но и ще го напусне с гръм и трясък. Понеже все някой трябва и да пее, харесва гласовитата и също напуснала го впоследствие Деси Добрева. Измисля и трета позиция – за мадама, която хем пее, хем има фигура на манекенка.

Така се спира на Мариана Попова, по онова време по-известна като Марианка от Кокомания. Тя минава кастинга, одобрена е. Но избухва страшен спор, прераснал в скандал на тема кй е по-по-най между нея и Слави. На върха на славата си, водещият не смята да търпи превземки на някаква си малка примадонка. Той решава да се лиши от нейните услуги преди още да я е пуснал на екран.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудското приключение на Мария...

Стартът на холивудското приключение на Мария Бакалова не...

Мик Джагър отбеляза края на локдауна...

Рок легендата Мик Джагър отпразнува края на локдауна в...

Няма коментари към тази новина !

*}