Лили Иванова пред НАП: Не съм искала ходатайства

04.08.2011 16:30 | Видян 2445 пъти

Лили Иванова пред НАП: Не съм искала ходатайства

Никога не бих си позволила да искам ходатайство от когото и да било, за да урежда моите данъчни въпроси. Не съм търсила министри, нито премиера Борисов, заради течащата данъчна ревизия. Смятам това за нередно. Ще платя, каквото определят от НАП. Това каза на среща с изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов певицата Лили Иванова.

Грешките, които са допуснати не са умишлени и се дължат на некомпетентност на бившия ми счетоводител, допълни още естрадната прима.

На срещата двамата са обсъдили течащата ревизия, констатациите на екипа на НАП до момента и предстоящите действия, които ще предприемат ревизорите. Станало е ясно, че към момента производството е спряно, защото се чака отговор от френската данъчна администрация за доходи, получени от певицата при участието и в парижката зала „Олимпия“.

„Към момента няма издаден ревизионен акт, тоест всички твърдения за задължения на Лили Иванова, са спекулации. Когато този документ бъде издаден, ще коментираме подробности. Всички знаят какво име е тя за българската естрада и какво признание заслужава. Независимо от това правилата са еднакви за всички и ще ги приложим по еднакъв начин и за нея“, каза директорът на НАП Красимир Стефанов. „Ако получим нейното писмено съгласие, можем да огласим резултатите от ревизията и публично“, допълни Стефанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Андрю заподозрян в „интимна...

В документален филм на ITV, насрочен за излъчване във...

Бразилският ас Хълк позира с...

Топ футболистът Хълк се готви отново да стане баща с...

Няма коментари към тази новина !

*}