Ася Христова – професия Гадже

06.08.2011 09:00 | Видян 11081 пъти | Гласували 1

Ася Христова – професия Гадже

Ася Христова, последната ИЗВЕСТНА любима на Румен Гайтански-Вълка, можеше да бъде една от много добрите ни манекенки в Милано и в Ню Йорк, ако мъжете не бяха развалили дисциплината й, а оттам и кариерата на чернооката красавица.  За краткото време, което изкара на подиума,  Ася  проби дори в една от най-претенциозните  модни столици – Лондон. Работеше еднакво добре както в Лондон, така и в Милано и в Ню Йорк. За съжаление, обаче, навсякъде около подиумите се навъртат разни богати бизнесмени, които си умират да развалят нечия успешна кариера.

Всъщност, Ася открива професията Гадже преди да открие модата. Първият й „треньор” е  шефът на ВИС-2, днес покойният Жоро Илиев, който я забелязва в столично кафе. Жоро е открил не една и две красавици за света на богатите -  сред които Жени Калканджиева, съпругата му Мая Илиева и коя ли не още.

Щом страстите между него и Ася се успокояват, той много за кратко прехвърля интереса си към Наталия Гуркова, а Ася вече е в обятията на внука на Тодор Живков - Тодор Славков. Като я вижда, Тошко  тутакси забравя дизайнерката Невена, с която таман е започнал връзка.  В неговата компания именно я вижда Милко Талев,  вносител на няколко марки алкохол, кафе и козметика. Днес Тодор Славков пък живее на приливи и отливи с жената на вече покойния Поли Пантев, Силвия, от която дори има дете.

Милко Талев, който вече е имал вземане-даване с доста манекенки от ранга на Виктория Йовчева, Цеци Красимирова и Наталия Гуркова, например, решава да заведе  Ася  в  Италия.  Хубавицата е толкова щастлива, че отказва да се върне в родината си, измолвайки Милко да й плати курсове по италиански в Милано.  Една стара немска поговорка гласи, че най-добрият начин за усвояване на чужд език е „да спиш с речника”.

Ася, която вече знае, че луксозните речници ходят по определени заведения много бързо намира своя персонален учител, Алесандро. Той може и да не е филолог, но пък има други качества, които не са за пренебрегване.  Освен, че благодарение на него Ася научава сносно италиански, в Милано Ася среща Албена Петрова – българката, която отговаря за бизнеса на агенция Визаж в Италия. Албена изпраща Ася в България, за да сключи договор с Визаж.

Връщайки се у нас Ася изкарва бърз  флирт с Емил Кошлуков, който движи с Надя от Елит.Той е сред най-близките хора на Асината бъдеща най-омразна съперница – Ивайла Бакалова. Следва го Христо Сираков, който по това време вече е бил с Ивайла,  Ирен Онтева и, както гласи мълвата, още 97  манекенки. Ася започва да работи за Визаж, но не се отказва от Александро, който спонсорира и някои от по-далечните й пътувания.

По време на едно от тях, в Ню Йорк, Ася е поканена на вечеря от своята приятелка Соня Васи, с която навремето са делили Жоро Илиев без изобщо да се скарат. На въпросната вечеря тя се запознва с Румен Гайтански-Вълка. Все още близък с Ивайла Бакалова, Вълка хлътва по Ася и започва да я ухажва както той си знае. Не минава и много време и Ася му ражда дъщеричка – четвъртата поред за него.  Днес, според светските доносници Вълка отново се е върнал при Ивайла. Нищо ново, казва Ася: "През цялото време, докато беше с мен обаче той се връщаше на прибежки при Ивайла". Това признава тя  днес през сълзи. Ася още страда, че заради него се е отказала и от италианския си любим Александро и от модата, в която можеше да има добра кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !