Гоце набутал Мариана на Слави

06.08.2011 09:00 | Видян 5570 пъти | Гласували 1

Гоце набутал Мариана на Слави

Певицата Мариана Попова е влязла в предаването Гласът на Българи с ВРЪЗКИ. И то с опасни връзки. За нея е ходатайствал пред Слави лично президентът Георги Първанов. Това е станало на срещата им на 29 май 2011 г. (на снимката), официално оповестена като отчет на общата  работа по благотворителните балове за деца сираци – една страхотна инициатива на двамата високи мъже.

Двамата с певицата бяха интимни преди 3 години, когато плъзнаха слуховете за романа им. Тогава се появи и фолклорът, според който, когато казва на жена си Зорка, че отива да играе карти при комшийката Емилия Масларова, всъщност Първанката е посещавал гласовитата изпълнителка.

За целта тя е разполагала с жилище недалеч от президентската резиденция в квартала на богатите Бояна. В квартирата на видно място се виждали снимки на мацката с държавния глава, разправят посещавали квартирата на Марианка по онова време.
За да отхвърли мълвата, без да отрича, че харесва и обича президента, Попова взе за мъж чужденец. Всичко звучеше идеално, до момента, в който кризата налегна от една страна участията на изпълнителката, а от друга бизнеса на нейния Ханес, който се води експерт по вината.

Семейството бая закъсало. В резултат на това Мариана обяви в медиите, че смята да се чупи от родината.
Неслучайно тя комбинира въпросните вопли с клип, в ойто уж случайно, а всъщност, за да се шуми, беше включила и образа на президента.

Досега не се е чуло и видяло никъде по света секси млада певица да използва държавен глава за статист в свое видео. Още повече скандалът се подсили, когато президентът не реагира на този подозрителен факт по никакъв начин. “Нито дума, нито знак от мен”, сякаш каза той, както по въпроса с досието си в Държавна сигурност.

За да намери на фаворитката си някаква работа и да я има до себе си в трудните месеци на раздяла с високия си пост Първанов бил готов на всичко. Привикал Слави Трифонов, който от известно време е негов близък съратник и го помолил да съдейства.
Дългия приел мисията, но изказал и резервите си по отношение на девойката. Какви са те? Вижте в карето до текста...

Така Мариана Попова се наредила в несъответна на ранга й компания от класици в журито на Гласът на България. Все пак тя нито е на нивото на рок класика Кирил Маричков, нито на мегазвездата на фолка Ивана, нито дори на своя приятел Миро, който от десет години реално няма конкуренция в попмузиката.

Сигурно по тази причина, от комплекс за малоценност, Мариана дава и воля на надменност, разрушителна сила на критиката, позволява си неща, които другите 3 истински големи звезди дори не си помислят да сторят.

Как Попова обиди Трифончук?

Историята на не особено добрите отношения на Мариана Попова и Слави Трифонов датира от десетина години. Дългия прави кастинг за певица на своята група Ку-ку бенд, за да разнообрази шоуто си по бТВ. Нина Николина е избягала от него и той бързо трябва да й намери заместница през лятната ваканция. Доста засукани хубавелки се явяват на прослушването. От тях той си избира за цвят Александра Раева, която по-късно ще му стане гадже, но и ще го напусне с гръм и трясък.

Понеже все някой трябва и да пее, харесва гласовитата и също напуснала го впоследствие Деси Добрева. Измисля и трета позиция – за мадама, която хем пее, хем има фигура на манекенка. Така се спира на Мариана Попова, по онова време по-известна като Марианка от Кокомания. Тя минава кастинга, одобрена е. Но избухва страшен спор, прераснал в скандал на тема кй е по-по-най между нея и Слави. На върха на славата си, водещият не смята да търпи превземки на някаква си малка примадонка. Той решава да се лиши от нейните услуги преди още да я е пуснал на екран.

И бебето, и Първанов със сини очи

“Бебето ми е със сини очи, значи не е от Първанов”, гласи една от сентенциите на Мариана Попова. Сякаш певицата не познава и не е виждала държавния глава. Ами че той е със сини очи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !