Руската телевизия кани Георги Христов във филм за "Затният Орфей"

04.08.2011 11:00 | Видян 4349 пъти

Руската телевизия кани Георги Христов във филм за

Руската обществена телевизия ОРТ взе обширно интервю от Георги Христов, което ще бъде част от продуциран и изработен от нея филм, посветен на „Златният Орфей” – един от най-реномираните европейски фестивали за популярна музика с дипломи от Международната организация на музикалните фестивали FIDOF.

Нашият певец е участвал два пъти в конкурсната програма на форума, като и двете представени от него песни – „Отчаяние няма” и „Аз и ти, без него”, са отличени с Първа награда, а Гран При не се присъжда.  

Екипът на медията пристигна в Бургас специално за снимките с Георги Христов, където той бе председател на журито на 29-тото издание на „Бургас и морето”. Докато течеше обработката на резултатите от гласуването, певецът - в перфектна форма - излезе на сцената, за да поднесе своя комплимент към гостите в Летния театър.

Появата му на сцената взриви публиката и тя го извика пет пъти на бис, всеки от който продължи повече от минута. Георги Христов е един от много малкото артисти в България, които знаят кога и как да присъстват в публичното пространство и това се цени високо от неговите почитатели. 

В момента певецът записва нов албум, но ще отложи издаването му за следващата година с оглед на предстоящата у нас изборна кампания, която ще ангажира вниманието на хората с послания, различни от духовните ценности.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !