БЛАГО ГЕОРГИЕВ ЩЕ ПОСЕТИ 127 ГОДИШНА БАБА В ЧЕЧНЯ

04.08.2011 10:45 | Видян 3288 пъти

БЛАГО ГЕОРГИЕВ ЩЕ ПОСЕТИ 127 ГОДИШНА БАБА В ЧЕЧНЯ

Футболната звезда Благой Георгиев ще посети с икона в ръце най-старата жителка на света, която живее в Чечня. Гордостта на чеченския национален отбор издирва 127 годишната баба Каси Каруева , която живее заедно със сина си Салман и снаха си Макой. Столетницата говори само чеченски, затова Благой ще вземе със себе си свой съотборник, който да превежда по време на разговора.

Напълно е възможно футболистът да връчи тайно плик с пари на старицата, която получава месечна помощ от властите на стойност 3 500 рубли- равностойността на 100 щатски долара. Трогнат от съдбата на баба Каруева, Благой е поръчал от България да бъде изпратена икона, която да дари при срещата им, с благослов за дълъг живот и сила.

Междувременно стана ясно , че ръководството на Терек е отхвърлило няколко оферти за продажбата на Благой Георгиев, с думите , че „За нищо на света няма да се разделят с най-добрия си играч”. Офертите от московските грандове и германски тимове отлетели в кошчето на клуба а Благой продължава да бъде най-ценения играч там. Преди ден Георгиев направи щедро дарение на църквата в Грозни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !