Появи се дъщеря на Ейми Уайнхаус?

02.08.2011 18:00 | Видян 3432 пъти

Появи се дъщеря на Ейми Уайнхаус?

Стана ясно, че шеметната дива на британския поп е възнамерявала да си осинови момиченце, което срещнала на карибския остров Сейнт Лусия.

27-годишната Уайнхаус се сближила с 10-годишната Даника през 2009 година, когато почивала на Карибите. Тя била внучка на собственици на бар, в който Ейми често запивала. По думите на бабата на детето, двете станали неразделни още щом се запознали.

"Ейми се разхождаше с Даника по плажа, двете играеха заедно, яздеха коне", разказва 57-годишната Марджъри Ламбер.

Певицата имала сериозно намерение да осинови момиченцето и дори наела юристи за предстоящите процедури, твърди тя. И родителите на детето нямали нищо против. Майка й заявила, че сама не е в състояние да отгледа Даника, била безработна. Бащата на момиченцето - също безработен, живеел в Германия. Той на няколко пъти говорил с Уайнхаус по телефона за осиновяването.

"Ейми вече беше моята майка. Аз я наричах "мамо", а тя мен "дъще". Грижеше се много за мен. Ние се обичахме. Беше толкова прекрасна, а аз така мечтаех да живея с нея тук или в Лондон", цитират думите на детето западни таблоиди.

Малко преди смъртта си Ейми Уайнхаус резервила билети за Сейнт Лусия, където смятала да прекара август с Даника и да уреди нещата около осиновяването. Семейството на звездата обаче все още не е коментирало информацията за отношенията й с детето и плановете й да го осинови.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !