Ивана: Болест ме превърна в дебелана

02.08.2011 11:45 | Видян 5318 пъти | Гласували 1

Ивана: Болест ме превърна в дебелана

"Едва ли има човек, който да не е забелязал как през последните години водя трескава борба с килограмите.Отначало мислех, че вината е у мен заради липсата на нормален режим.Знаете, професията ни е такава, че се налага да пригодим биологичния си часовник наопаки.Храним се, когато приключим работа в малките часове на нощта, а тогава е най-вредно.Спим през деня, когато организмът има жажда за активност, а се събуждаме следобед уморени.И така години наред.Правила съм всички диети, които човек може да си представи.Даже и тази на отричания в момента на Дюкан, която ми помогна да сваля 12 кг.Но след това отново ги наваксвах.Че и отгоре качих", споделя мъката си звездата.

Тя направо се отчаяла след 5 години игра с килограмите ту надолу, ту нагоре.Лекарите я предупредили, че жестоките диети са на път съвсем да разнебитят здравето ѝ, което в комбинация с нередовния начин на живот щяло да разбие не само тялото, но и нервите на 40-годишната дама.

Издали ѝ тежка диагноза.Алергия с труднопроизносимо име водела до неприемливо за всяка жена издуване.Предупредили Ивана, че дори  и изобщо да не яде, пак ще  изглежда като дебелана, защото организмът ѝ задържа течности.

Вярна на своя водолейски характер и вечното търсене на експерименти, звездата на фолка решила да не се оставя на отчайващи заключения на традиционната медицина.Приятелка я свързала с изключително вещ знахар, който направил за звездата специален курс на лечение.
"Признавам си, че отначало работата ми прозвуча несериозно, да не кажа налудничаво.Но какво имах да губя освен двадесетина килограма?! Реших  да се подложа на поредния експеримент - и ето че се оказа супер успешен",не скрива широката си усмивка любимката на публиката.

Според нея е направила всичко не толкова заради телевизията и кариерата, колкото заради себе си и своето собствено здраве."Не случайно пея, че от извора се пие на колене и на колене се благодари!България има своите скрити съкровища, които  ние изобщо не познаваме, докато робуваме на всякакви световни сензации - все едно дали говорим за диети, за музика или нещо друго", мъдро заключва Ивана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !