Джей Зи кръшка на Бионсе

01.08.2011 14:00 | Видян 3248 пъти

Джей Зи кръшка на Бионсе

Американският сайт Ти Ем Зет публикува твърдения на очевидци, че бракът на Бионсе и рапъра е под въпрос, подобно на този на Дженифър Лопес и Марк Антъни.През последните няколко месеца двойката често била засичана  разделена в различни краища на света, което подсказвало, че нещо в отношенията им куца.

За капак, докато жена му се трепела над своите проекти, Джей Зи не я чакал кротко у дома.Откривателят на музикални таланти обикалял престижни барове в компанията на знойни диви - танцьорки, манекенки и прохождащи амбиции в музиката.

"Той е като развързан.Пие, флиртува с млади жени и понякога дори ги оставя да му седят в скута.Как ли ще реагира Бионсе, ако го види така?",дивят се очевидци на изпълненията на рапъра.

По думите им продуцентът не правел и най-малки постъпки да крие развратното си поведение от погледите на присъстващите.Дори пощипвал дупетата на приятелките си, с което допълнително подсказвал  колко всъщност са близки.Почерпен стабилно, Джей Зи  свалял всякакви задръжки в танците с партньорките си.

"Вижда се, че не му пука как се държи пред хората.Бионсе обаче едва ли ще търпи подобно унижение дълго.Тя просто не е жена,която може да понесе някой да я приравни с обикновени танцьорки и манекенки", твърдят запознати.

Ако съмненията им се окажат обосновани, нищо чудно скоро да станем свидетели на нова раздяла в Холивуд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !