Мис Плеймейт 2011 Меги Колева:Азис не разбира нито от мода, нито от женска красота

29.07.2011 13:49 | Видян 9752 пъти | Гласували 3

Мис Плеймейт 2011 Меги Колева:Азис не разбира нито от мода, нито от женска красота

18-годишната софиянка Меги Колева  стана Мис Плеймейт 2011 противно на повечето прогнози и внушения. Чаровната брюнетка остави зад гърба си протежето на Азис Галина, както и дупнишката фаворитка Моника – и двете спрягани за победителки в медиите. Общо 11 секс бомби се състезаваха за короната.  Галина и Моника си поделиха второто и третото място в класацията и демонстративно обърнаха гръб на победителката.
Меги Колева водеше в класацията на официалния сайт на Playboy, още от самото начало.


Очакваше ли да спечелиш титлата или конкуренцията бе жестока тази година?

Имаше конкуренция, но не мога да кажа, че е била много голяма. Очаквах да спечеля, защото всички хора гласуваха през цялото време за мен на сайта на конкурса. От друга страна мислех, че всичко може да е нагласено, тъй като се изписаха доста неща за някои от участничките. Определено бях със смесени чувства.

Откога се занимаваш с моделство?

От две години съм модел на агенция Визаж. Снимала съм доста реклами, участвала съм в модни ревюта и фотосесии. Последно правих рекламната кампания на известен мобилен оператор в чужбина. Винаги ми е харесвала професията на фотомодел и с удоволствие позирам особено пред обективите на професионалните ни фотографи.

Имаш ли желание да догониш славата на Николета и "Златките"?

Аз съм сериозно момиче. Всеки сам избира как да се представи на конкурса и в каква светлина. Моята визия за това как да продължи кариерата ми след спечелването на титлата е  доста различна. Нямам болни амбиции да гоня славата на някого. Не съм скандална и няма нищо скандално в живота ми досега.

Какво ще учиш след като завършиш?

В момента съм ученичка в Първа частна английска гимназия. Следващата година, след като завърша, смятам да уча висше и да започна собствен бизнес. Насочила съм се към това да имам свой моден бутик, а защо пък не да се занимавам и с телевизия. Определено първото си висше образование ще уча в България, пък после може да продължа в чужбина.

Какво мислиш за модния живот в България?

Пазарът е много малък и почти нямаме моден живот. Но пък имаме много добри модели. Много от тях се опитват да работят и на запад, където нашият труд е по-високо ценен. Тук за съжаление е невъзможно да се издържаш само като модел, без да има нещо допълнително.

Разкажи ни нещо повече за твоя приятел? Откога сте гаджета?

Ами той е мениджър в частна фирма. Заедно сме от три години

Сега, след като спечели титлата, ще имаш доста ухажори? Ще успееш ли да ги игнорираш?

Игнорирам ухажорите с респект. Разбира се вече ми досаждат, но аз не излизам много по нощни клубове. А когато съм навън, не съм сама.Така че те просто нямат шанс.

Твоите подгласнички поздравиха ли те за титлата?

Не ме поздравиха. Още по време на подготовката имаше напрежение между момичетата. Имаше само едно, две, които се държаха приятелски настроени.Всички останали ме игнорираха. Но аз не страдам от това, защото съм позитивен човек и не обръщам внимание на злобата и завистта у хората.

Какво мислиш за изказването на Азис, че си красива, но не си достойна за този конкурс?

Мисля, че не Азис е човекът, който може да преценява за какво ставам и за какво не.  Нека той да си гледа неговия сценичен живот, а пък аз моите си неща. Не виждам причина да се намесва в този конкурс, след като явно той е човек, който не разбира от мода и от женска красота. Хората от Плейбой са тези, които могат да решат коя става, а не той.

Какви са твоите приятели?

Ами те са модели, актриси. Всички са много свестни и красиви. Обичам да съм в тяхната компания и да се забавляваме заедно.

Семейство ти как прие титлата?

Различно, със смесени чувства. Едни ме подкрепяха, други са леко разочаровани от мен.

Вълнува ли те киното и модерните напоследък тв сериали?

Безкрайно съм изненадана от успехите на българското кино и родните сериали. Честно казано, не го очаквах. Но наистина са много добри.Както всяко момиче, и аз още от малка съм мечтала да бъда на екран. Дали имам някакъв шанс, това само времето ще покаже. Но бих пробвала с удоволствие. Иначе от българските саги моят фаворит е Стъклен дом.

От футбол интересуваш ли се?

Не се интересувам нито от футбол, нито от футболисти. /смее се/

А какво е мнението ти за Бербатов?

Страшно преуспял българин, с който всички ние трябва да се гордеем.

Пожеланието към нашите читатели?

Да бъдат винаги такива, каквито са. Да се обичат истински. И едно незабравимо и емоционално лято.

 

автор: Мартин Райков

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !