Луиза хваната в изневяра

22.07.2011 11:40 | Видян 4188 пъти | Гласували 1

Луиза хваната в изневяра

Брюнетката, която официално се афишира като гадже на колегата си Явор Бахаров, бе засечена от папарак на "Всеки ден" с непознат мъж в сряда вечерта.Двамата се гушкаха, целуваха и флиртуваха на пейката в градинката пред Народния театър.Бившата манекенка демонстрира доста фриволно поведени, като с нищо не подсказва, че се притеснява от публичната демонстрация на страст.

"Безсрамница.Допреди дни се натискаше с Явор, а сега му изневерява на улицата", коментираха няколко възмутени очевидци на ситуацията.
Самата Луиза се стараеше да не привлича прекалено внимание към себе си и новия си приятел.Тя бе облечена с ниски обувки и къси тъмни панталонки, разкриващи дългите ѝ бедра.Визията ѝ определено действаше възбуждащо на новия ѝ другар, който не устискваше и минута, без да я прегръща и докосва.

Двойката пристигна в началото на вечерта с цяла компания младежи и по нищо не личеше да се крие.Оборудвани с бутилки бира, момичетата и момчетата заформиха сладки приказки.След като изпиха питиетата, обаче Луиза и новият ѝ любовник, изглежда, се разгорещиха.Двамата се усамотиха доста на тъмно и отдалечено от тълпите място, където никой да не пречи на романтиката им.

До среднощ актрисата и младият ѝ приятел си гукаха и се прегръщаха, а в кратките паузи разменяха страстни френски целувки.Като истинска кокетка Григорова умело държеше гаджето си в напрежение, като от време на време му се цупеше за нещо.По всичко обаче си личеше, че тя се наслаждава на компанията му и я предпочита пред тази на Явор Бахаров.

Интересна подробност е, че само от преди няколко дни  Луиза и къдрокосият ѝ колега от "Стъклен дом" можеха да бъдат забелязани залепени един за друг на плажа на къмпинг "Смокиня".След скандала, който се развихри, когато Явор бе хванат с марихуана, обаче явно връзката им е под въпрос.

Вероятно подобно на повечето млади амбициозни момичета и Луиза е сметнала, че някак не е добре за имиджа ѝ да има гадже наркоман.Дали обаче в раздялата няма пръст и семейството на манекенката , което открай време иска за зет по-сериозно и прагматично момче от Бахаров?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Няма коментари към тази новина !