Български звезди в турска национална телевизия

21.07.2011 10:45 | Видян 2464 пъти

Български звезди в турска национална телевизия

Част от звездите на Diapason Records бяха поканени да участват в предаване на турската националната телевизия TRT Avaz. В няколко издания на програмата „Komşudan Ezgiler” ще бъдат излъчени специални филми за Тони Стораро, Теодора, Азис, Славена, Dillan и оркестър Nazmi’ler.

ТВ каналът стартира специализираното предаване, чието заглавие означава „Мелодии от съседите”, в началото на лятото и сега в течение на няколко и ще могат да бъдат гледани изданията, посветени на звездите на Diapason Records. Програмата предлага подробно интервю с артиста, в което разказва за творческия си път, за най-интересните моменти от кариерата си и други интригуващи теми, които ще задоволят любопитството и на най-капризния зрител. Освен това в предаването ще бъдат показани и най-добрите видеоклипове на изпълнителите през годините.

Звездите на музикална компания на Diapason Records се щастливи, че са поканени от ТВ канала TRT Avaz и на всеки един от тях е посветен отделен филм. Това е безспорно признание за таланта и труда им. С присъствието си в предаването „Komşudan Ezgiler” („Мелодии от съседите”) BG изпълнителите ще зарадват не само многобройните българи в Турция, но по този начин и останалите жители на южната ни съседка ще разберат повече за тях и за работата им.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !