Софи Маринова и Ерик деляли едно легло

20.07.2011 14:20 | Видян 4248 пъти | Гласували 1

Софи Маринова и Ерик деляли едно легло

С екцентричен подарък изненада своя колега Ерик фолк певицата Софи Маринова. Ромският славей уважи  близкия си приятел с нетрадиционен дар, с който събра очите на присъстващите в клуб Ориент 33, където чалга изпълнителят отбелязваше 30 – тия си рожден ден.

В разгара на купона Софито се появи с огромна руса секс кукла, с която шашна останалите гости. Вижда се, че въобръжението на певицата няма граници, а и намекът беше повече от очевиден. С пожелание да си намери приятелка, изпълнителката на „Осъдена любов” връчи най-демонстративно куклата на Ерик и остана да се весели със своите колеги, сред които бяха Джордан, Славена, Виктория.     

Малко известен факт е че дълбоко приятелство свързва Софито и Ерик.  „Той е моето братче! Обичам си го много и му пожелавам само най-доброто.”

Благодарение на Софи Маринова Ерик пропява попфолк. Преди години той слушал нейни песни и мечтаел да бъде нейния мъжки еквивалент. Запознали се в една пловдивска таверна, където той имал участие.

Когато Ерик подписал с Diapason Records и дошъл да живее в столицата, Софи била единствената, която му се обаждала всеки ден да го пита как е и дали има нужда от нещо. Четири години по-късно двамата са вече неразделни, а  Софи постоянно му казва, че един ден ще се оженят и ще имат деца, тъй като се разбират прекрасно. Талантливата изпълнителка не крие, че понякога дори са делили едно легло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !