НАСЛЕДНИК НА НАЙ-МОЩНАТА ШВЕДСКА ФАМИЛИЯ ПРИСТИГА ЗА ЮБИЛЕЯ НА МЛАДЕН МУТАФЧИЙСКИ

18.07.2011 17:55 | Видян 5318 пъти

НАСЛЕДНИК НА НАЙ-МОЩНАТА ШВЕДСКА ФАМИЛИЯ ПРИСТИГА ЗА ЮБИЛЕЯ НА МЛАДЕН МУТАФЧИЙСКИ

Майкъл Валенберг, глава на прочутата шведска бизнес-фамилия, която притежава автомобилните заводи СААБ и строи самолети , Париде Андреоли, министър на туризма и спорта на Сан Марино, Германо Вале, влиятелен финансист от Ню Йорк, Микеле Барбоне от Международния олимпийски комитет, Антонио Урсо, председател на Европейската федерация по вдигане на тежести, Волфганг Бремер от концерна ТУИ и Робърт Биндер от международния туристически холдинг "Томас Кук", висши мениджъри на първостепенни банки - швейцарския клон на "Коутс", която принадлежи на RBS ( където си държи парите британското кралско семейство), UBS, Credit Suisse, Кантоналната банка на Швейцария, банката на тузарската гръцка фамилия Лацис, финансисти от Германия и Швейцария, са сред чуждестранните гости на юбилейното тържество на Младен Мутафчийски в "Хелена ризорт" в курорта "Слънчев бряг", съобщи BulgariaNews.
Мнозина от тях ще пристигнат с частни самолети, които ще окупират скромните летища на Бургас и Варна.

Луксозни лимузини "Ролс-ройс Фантом" и "Бентли" ще придвижат мултимилионерите до партито.

То ще започне в 18,30 часа край басейна на петзведния хотел "Хелена" с "уелкъм дринк" от прочутото шампанско "Вьов Клико" и "Луис Рьодерер". На вечерята ще бъдат сервирани морски специалитети, вино "Гави ди Гави"," Амароне", "Батисиоло" и други изискани напитки, защото домакинът се слави със сомелиерските си способности. В полунощ ще бъде разрязана 8-етажна торта - тогава любимката на Георги Първанов Марияна Попова ще изпее:"Честит рожден ден, г-н президент" по подобие на култовото изпълнение на Мерилин Монро за президента Джон Кенеди.

Докато опитват отбраните ястия на щедрото меню, между масите ще кърши снага Дeян Икебаната,

станал интернет звезда с песните си "Икебана" и "Съчки събирааам".  Дуетът Орлин Горанов - Кристина Димитрова и "Тримата тенори" са основните участници в музикалното шоу, но според запознати, "гвоздеят на програмата" са Валентин Алексиев, великолепен изпълнител на италиански канцонети и неговата група "Чикаго". Водещ и изпълнител на скечове ще бъде актьорът Виктор Калев.

Сред поканените българи са шефката на БОК Стефка Костадинова, вдъхновителят на кръга "Монтерей" генерал Любен Гоцев, художниците Сули Сеферов и Ставри Калинов, бившата министърка на правосъдието в правителството на тройната коалиция Меглена Тачева (бивш председател на борда на директорите на "Слънчев бряг" АД), бившият икономически вицепремиер Валентин Карабашев, шефовете на Правителствена и Военна болница, бизнесмените Борислав Дионисиев и Красимир Стойчев (учредители заедно с Младен Мутафчийски на митичната "Г-13").

Младен Мутафчийски е един от най-сериозните инвеститори в туристическата индустрия.

Завършил е ВИАС, а след това ВИИ - специалност външна търговия и е кандидат на икономическите науки. Има 25 години трудов стаж във външната търговия, част от които в оръжейните фирми "Кинтекс" и "Тератон". Почетен консул е на Сан Марино в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !