Заклет фен изненада Dillan

12.07.2011 16:20 | Видян 1895 пъти

Заклет фен изненада Dillan

Dillan, който е сред любимците на женската аудитория, наскоро срещнал един от своите най-ревностни почитатели от силния пол. Младата надежда на Diapason Records се сблъскал в заведение с господин с тениска, на която било изписано името на певеца.

Изпълнителят на „Наркотик” попаднал на своя заклет фен по време на участие. Почитателят му дошъл да го поздрави за хубавите парчета и чудесния глас и едва тогава той забелязал T-shirt-а му. Певецът останал изненадан, когато видял, че човекът носи специална фланелка, на който имало надпис Dillan.

„Много се изненадах, но ми стана много приятно.”, довери младата надежда на попфолка. „Всеки артист се радва, когато види любовта на почитателите си. Още повече, когато те го сюрпризират с нещо, специално изработено, за да засвидетелства фенската обич.”, каза още той.

На Dillan, който е в началото на своята кариера, със сигурност му предстоят още много подобни изненади от почитатели. От своя страна, откритието на Diapason Records също се старае да не разочарова феновете си и не спира да работи активно по финализирането на своя дебютен албум дори в най-отпускарския период. Първото самостоятелно CD  на талантливия пловдивчанин вероятно ще се появи на музикалния пазар в началото на есенния сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !