Алекс Раева с нов летен хит „Nice in July”

11.07.2011 15:00 | Видян 4167 пъти

Алекс Раева с нов летен хит „Nice in July”

Алекс Раева е готова и с поредният си нов сингъл – Nice in July. Песента е заредена с много динамика и свежо настроение, предразполагащо към незабравими летни спомени.  Mузиката, текста и аранжимента на парчето са дело на творческия  тандем Ясен Козев и Крум Георгиев. 

”Решихме да подновим съвместната си работа именно с тази композиция, която придава към денс саунда на Алекс едно топло, джази звучене, подходящо както за нощните клубове, така и за баровете на плажа. Заедно с Крум Георгиев, с който стоим и като продуценти зад проекта, актуализирахме аранжимента и преработихме текста. Много се радваме, че Jazz Fm и Jazz Fm Lounge ще въртят "Nice in July", а Александра и DJ Doncho ще я включат в програмата на летните си участия. Надяваме се да донесе много приятни емоции на всички това лято”, сподели Ясен Козев.

За заснемането на видеото се погрижиха Жоро Петков и Васил Стефанов.
Предстои скоро да излезне и ремикс към песента, който в момента се подготвя от DJ Doncho.
* Ясен Козев и Крум Георгиев работят заедно от 2003 година и са автори на множество БГ хитове, сред които „Губя контрол” на Миро, „Невинна” на ЛиЛана, “C’est la vie” на Светла Иванова, „Друга, но не съвсем” на Йоана.
Ясен Козев е основател и член на единствената по рода си в България формация за етно-електроника „Булгаро”. Това е мащабен етно-електронен проект, който в основата си е изграден на напълно автентични български и турски етно-гласове, събрани от музиканти най-вече в Източните Родопи. През 2008 година заедно с Алекс Раева представиха съвместния си chill out и minimal house проект.

Крум Георгиев пък е композиторът, създал хитовете “Rouge” на  Йоана и Петър Антонов, „Топъл Сатен” на Галя и балет Сатен, „Платонично” на Стратия, „Утре” на Сборна формация Артисти от любов към живота, както и на две от последните парчета на Миро - „Омиротворен” и „Алия”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !