Трайчо сви гаджето на червен министър

10.07.2011 09:00 | Видян 6806 пъти | Гласували 2

Трайчо сви гаджето на червен министър


МИНИСТЪРЪТ на икономиката Трайчо Трайков май бил пред развод. Повелителят на икономиката, енергетиката и туризма, който се ожени миналата година, може да изгуби семейния уют. И всичко това, ако се задълбочи историята, за която цялото му министерство шушука.

Нещата излезли наяве ненадейно. По време на тийм билдинг (сближаване на колектива), на министерството в Кресненското дефиле се случва инцидент.

Едно от предизвикателствата е рафтинг. Както карала лодката в речния бързей, една от подчинените на Трайчо – красавица на име Милена Маркова, не щеш ли, най-ненадейно се объръща.

Без да чака нито миг, сякаш са му поникнали крилете на Икар, Трайчо се хвърли

в хладните речни води. Той тутакси спасява мацката, извлича я на брега, а когато започва да й прави задължителното в такива случаи дишане уста в уста, присъстващите на сърцераздирателната сцена, които не се разплакали от умиление, си направят някои изводи.

Хора опитни в тези работи, те не пропускат да отбележат особения начин, по който министърът подходил към девойката. Той не бил бездушен като Спасителите на плажа на Дейвид Хаселхоф. Напротив, вложил толкова страст и обич, че дори не можел да го прикрие.

Грижата му не спряла до простото спасяване на удавницата. Той я качил на ръце в служебния си полуджип Мерцедес и я откарал лично в най-близката болница като чинно стоял до нея по време на манипулациите. В крайна сметка Милена се разминала с изкълчване на ръката.

За повечето колеги това се оказал сигнал за “началото на едно красиво приятелство”, както гласи култовата реплика от класически филм. Ощ повече, едно познато поверие гласи, че ако човек спаси живота на друг, става отговорен за него до смъртта му. Проучванията на клюкарите от ведомството обаче скоро разкрили, че

пламъкът на любовта не е лумнал изведнъж

при спасяването на Милена на рафтинга. Случайно или нарочно, обръщането на лодката й дошло просто да докаже саможертвата на Трайчо за момичето на неговите мечти.
А кой би предположил, че очилатият експерт бил такъв романтик?!
Злите езици обаче си нямат работа. Според някои Трайчо Трайков не е първият министър в списъка на Милена. Представяте ли си?!
Ако се вярва на легендите, тя била оплела в мрежите на своя неустоим, но дискретен чар и доста по-възрастен негов предшественик. Може да ви звучи невероятно, но и партийците от Тройната коалиция явно се оказват хора с горещи, разтопяващи се сърца, когато се докоснат до красива жена с чиста душа.
Като човек с дълготрайно семейство, той естествено едва ли е имал достатъчно

сериозни намерения към министъромелачката

от държавната администрация. Дори не си помислил да се разведе със своята съпруга, нито пък е обещавал такова нещо заради някакъв си служебен флирт, макар и представян от някои като цял роман.
Дали пък Трайчо си няма работа с Мата Хари на Тройната коалиция???!!! Тук само напомняме как огън-момичето прескача по кариерната стълбица. Милена Маркова е началник-отдел Координация в енергийното министерство, което звучи сякаш е нещо като нищо на света. Предходната й длъжност е главен експерт Връзки с обществеността и протокол. Маркова, в момента само на 34, още при предното правителство, когато е била неприлично млада, е

била член на един от най-яките бордове в държавата,

което без подчертана министерска благословия не става – член Надзорния съвет на ЧЕЗ Електро България АД. Също така  член на Съвета на директорите на Медицинска техника ЕАД и член на Съвета на директорите на Металургпроект ЕАД. Маркова е завършила магистър по Макроикономика в Университета за национално и световно стопанство и владее английски и руски език.
Ще кажете – какво толкова, въпрос на личен живот. Хайде, без тез! Няма лошо в министерствата да прехвърчат искри. Но ако може, нека да бъдат искри от скоростно усвояване на еврофондове например.
Пък и личният живот на обществените фигури е важен за всички, защото се казва, че дори човек да не се занимава с политика, политиката задължително се занимава с него. И си е така.

БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !