Алекс Арабаджиева и Алисия се шамаросват с песни

08.07.2011 12:00 | Видян 16918 пъти

Алекс Арабаджиева и Алисия се шамаросват с песни

Алекс Арабаджиева и Алисия се шамаросаха с песни по време на рождения ден на бившия любим на Алекс и настоящ на Алисия, футболистът Николай Михайлов.

Също като вратаря на националния, щерката на пловдивските олигарси Арабаджиеви, е родена на 28 юни. Тя разузнала, че Ники ще празнува в столичния Найт Флайт с новата си любима Алисия. Така ли, рекла си Алекс, айде да видим кой колко може... И също организирала своето тържество  там. Двете компании се забавлявали чудесно на различни маси под вокалните трели на Преслава, която пее в заведението.

Неочаквано обаче певицата съобщила, че следващата песен е специален поздрав за рождения ден на Ники Михайлов от неговата Алекс. Алисия застинала на място. Тя дори не изчакала Преслава да свърши своя поздрав и изтръгнала микрофона от ръцете й. „А сега една песен от мен за прекрасната Алекс“, казала тя и запяла Двойно повече.

Ники Михайлов се почувствал неудобно от толкова музикално внимание. Малко по-късно отишъл на масата на Алекс, за да побъбри с бившата си половинка. Това вбесило Алисия и тя се преместила на друга маса, зарязвайки гаджето си навръх рождения му ден. Ники обаче с нищо показал, че му пука.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !