Николета уреди Валери за 5г. в Спортинг

06.07.2011 11:40 | Видян 8453 пъти | Гласували 1

Николета уреди Валери за 5г. в Спортинг

Забравеният от Лотар Матеус за националния отбор Валери Божинов ще подпише договор за пет сезона с португалския гранд Спортинг (Лисабон). Според вестник О Жого ръководството на лъвовете се е разбрало с италианския Парма за трансфера на 25-годишния нападател. Нашият ще пристигне в Лисабон в близките дни, за да парафира официално личния си контракт. О Жого твърди, че Спортинг ще заплати 2 милиона евро за правата на Божинов и ще даде под наем безплатно за един сезон чилийския халф Хайме Валдес.

В договора за преотстъпване на Валдес в Парма е включена клауза за откупуване през следващото лято срещу 2 милиона евро. О Жого коментира, че ако италианците се възползват от опцията, Божинов на практика ще им излезе без пари.

Припомняме, че тежката дума по трансфера на бившия ас на Лече, Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити е имала новата му изгора Николета Лозанова. По време на преговорите плеймейтката давала методически указания на мениджъра на Валери – Джери Паломба.

Николета, която отскоро вече се изявява като певица съвместно с Ванко 1, имала доста претенции и любимият й взел под внимание всички нейни прищявки. Тя издействала двуетажна къща с двор и басейн в Лисабон. Баровското имение е в близост до един от съвременните символи на града – моста Вашку да Гама. Освен това вип-двойката щяла да получи към имота и готвач, градинар, както и човек за поддръжка на басейна.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !