Футболните триумфи на Весела Тотева

03.07.2011 09:00 | Видян 4717 пъти

Футболните триумфи на Весела Тотева

Докато новата Мис България Ваня Пенева твърди, че не харесва футболисти,  съсипвайки по този начин една прекрасна традиция между хубавиците и ритнитопковците,  друга професионална красавица Весела Тотева, не се отказва от победите на игрището и в модата.

След като се пробва като водеща в ТВ Планета и Нова, горещата възпитаничка на Журналистическия факултет се пренасочи в стилния бизнес. Къде е мястото на футбола, ще попитате вие? Ами много просто, вместо да поиска от гаджето си Елин Топузаков да подпомогне едно авторско предаване и да съперничи на Венета Райкова, Тотева пожела бутик. Тя дори представи авторска колекция в магазина си Vinsit /триумф/. Идеята за логото не идвала от световно известна марка на бельо, а от татуировка на Топузаков, гласяща Omnia vinsit amor (Любовта винаги побеждава).

Топчо и Весела се запознават през 2003 г.,по класическа схема – футболистът е повикан на интервю в телевизия Планета,  и водещата с лекота му замайва главата. Следва бурна връзка с много раздели и сдобрявания, като Весела се люшка между него и колегата му от ЦСКА,  бразилеца с български паспорт, Тиаго Силва. През 2007 г., Тиаго напусна червените в посока белгийския Гент и Весела акостира окончателно при Топузаков. Преди това обаче Елин изпробва набързо горещата  екранна конкурентка на гаджето си, Венета Райкова.

Много клюкари се питат, кой ли е първият футболист в живота на Весела? Според светските доносници, това е сръбският полузащитник Велимир Иванович, преминал в родния футбол през Спартак (Вн), Славия, пернишкият Миньор и Доростол (Силистра).

Сърбинът дойде в тима на перничани, малко след като финансов благодетел на клуба  стана Христо Ковачки. Неговата съпруга, бившата фолк дива Деси, или иначе казано, Пернишката Шер, също е деляла един мъж с Весела: топ режисьора на Пайнер Людмил Иларионов-Люси.

Актуалният суперхит на Николета Лозанова Истински обичана бе превърнат в клип именно от Иларионов. Любимият на Лозанова и бивш такъв на Алисия, футболистът на Парма Валери Божинов, също бе част от мъжкия отбор на Весела Тотева. Той беше с нея в периода, след като красавицата се раздели с Иванович.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !