Станислава от Бербатов и Слави на Кючуков

11.05.2008 09:00 | Видян 32046 пъти | Гласували 6

Станислава от Бербатов и Слави на Кючуков

Станислава Цветкова  беше една от суперзвездите на модна агенция X-GROUND. Тя беше истинска звезда във фирмата на Георги Илиев в края на 90-те години и в началото на новия век. Огнената красавица с тъмни коси разпалваше въображението на повечето богати и известни мъже в София и други градове.
Къде изчезна грациозната дама?
Станислава вече не е Цветкова, а е Кючукова. Омъжена е за футболиста Тодор Кючуков. Следва го къде ли не – в Чехия, в Португалия, в Кипър. В момента живеят в България, тъй като вратарят играе в Спортист – Своге, писа в притурката си Sport&Spa вестник Стандарт. Според изданието щастливата двойка се е посветила в момента най-вече на грижите за сина си Алекс.
Кючуков е част от звездния отбор на ЦСКА от края на 90-те години. И до днес поддържа много близки отношения с бившите си съотборници Димитър Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров, Александър Томаш, Краси Чомаков, Косьо Мирчев.
Всъщност, смята се, че точно той е най-близкият приятел на Митко Бербатов вече цяло десетилетие.
По ирония на съдбата жената на Тошко - Станислава пък е първата голяма любов на българската звезда на Тотнъм. Даже го бе последвала за малко, докато той пребиваваше в Германия и риташе за Байер - Леверкузен.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !