Раян премина успешно на кастинга на X-FAKTOR

28.06.2011 10:00 | Видян 2404 пъти

Раян премина успешно на кастинга на X-FAKTOR

Раян от музикалната компания на Ники – Китаеца  се представи успешно на кастинга на XFAKTOR във Варна . От стотиците претенденти за слава , Раян е един от избраните да продължи в следващите кастинги на новото музикално шоу по НОВА ТВ . Той се е представил четвърти под ред като е първия , който е получил „ златен билет „ и е продължил напред . Той се е представил със своя авторска песен която скоро предстои да бъде записана , както и с френски шансон . Журито се е удивило от факта , че от съвсем скоро той се занимава с музика , но вече пее като професионалист . Ето какви впечатления  споделя Раян от кастинга :

- „ Беше трудно ! Цял ден чакаш като луд и виждаш колко много талантливи хора има , имаше моменти когато си казах , че няма да успея , но благодарение на Господ и разбира се подкрепата на мойте продуценти и близки аз имах амбицията да се представя добре .Според мен всичко мина супер.”

Раян не е оставил плановете си назад като споделя , че скоро престой появата на новата му песен която се очертава да е хит !

Но това все още не е всичко , едвам  прави първи крачки в музиката , но вече му предстой да запише дует с известна руска певица .

-„ Да , дует ще има ! Много не вярват защото аз, едно провинциално момче  с големи мечти успях да осъществя моя мечта , да запиша дует със руската „топ звезда „ Нюша . Мислех си да не споменавам нейното име , да е като изненада за слушателите , но аз не съм от тези ,който могат да пазят професионални планове дълго време . Пък и не намирам нищо лошо да се подготвят хората за нещо ново .”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !