Летен фестивал на МАХ

28.06.2011 09:00 | Видян 1935 пъти

Летен фестивал на МАХ

„Всичко на Max“ – така може да се опише предстоящият „Летен Фестивал на Открито“ Broken BalkanZ, организиран от неуморните H.M.S.U.  Събитието тази година се реалзиира с модернистите от Max Telecom, а фестивалът ще зарадва феновете както на разчупения бийт, така и всички любители на екстремните спортове и като цяло - привържениците на високите технологии в областта на забавленията и спорта.

След успешната подгрявка тази неделя с МАХ Park Free, която беше посетена от над 2000 човека в парка Заимов, идва време за най-мащабното дръм енд бейс събитие на 2011. То ще започне този петък в 12:00 и ще облъчи посетителите с над 48 часа нон стоп музика. Програмата на събитието е със силно международно присъствие от над 30 госта, а общия брой на участниците надхвърля 50. Пълен списък на fest.hmsu.org.

Преди старта, H.M.S.U. и екип от доброволци, ще изчистят максимално пристъпа към мястото на събитието, а именно местността „Кариерите“ над кв. Владая. Всеки участник в доброволната инициатива ще получи безплатен билет за събитието и ще бъде подсигурен с храна и напитки. Повече информация и детайли за участие - групата във FB или от fest.hmsu.org.

Фестивалът ще предложи още много разнообразни занимания на своите гости. Добра идея е освен задължителните палатка, одеало, челник и сухи чорапи, да сложим в самарите и чифт наколенки! Така ще може да се насладим и на всички екстремни събития, организирани от H.M.S.U.  А за тези, които не могат без интернет, Max Telecom ще се погрижи да имат неограничен, безплатен WiFi достъп.

Обявяваме началото на обратното броене до уикенд-а, в който над 40 участници и стотици бас-зарибени от България и чужбина, ще се съберат на едно място и ще докажат, че Балканите могат да бъдат обединени от обща любов – към музиката и слънчевото настроение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !