Силен старт за шоуто на Парис Хилтън

23.06.2011 18:00 | Видян 3587 пъти

Силен старт за шоуто на Парис Хилтън

Този понеделник в 21 ч. CITY TV излъчи първия епизод от риалити шоуто Парис Хилтън – Моята най-добра приятелка – първата оригинална MTV продукция, която се появява по българска музикална телевизия.
 
В часовата зона по време на излъчването на Моята най-добра приятелка - между 21 и 22 ч., CITY TV е била и най-гледаната музикална телевизия в страната.

На 13 юни CITY TV и MTV обявиха старта на съвместната си работа и така българският музикален канал се нареди сред най-добрите в Европа и света, които успешно залагат на риалити програмите. Зрителите на MTV продължават с интерес да следят всички нови шоу програми вече години  наред. Като техен единствен партньор за България, CITY TV ще ги представи и на своята публика.

Със старта си по CITY TV, Моята най-добра приятелка предизвика изключителен зрителски интерес.  Хитовото предаване е било най-предпочитаното за гледане между 21:00 и 22:00 в понеделник от всички зрители, избрали музикална телевизия на възраст между 12 и 29, превръщайки се в абсолютен лидер за вечерта.

В понеделник, зрителите се запознаха с общо 18-те кандидати за позицията – 16 момичета и две момчета от цяла Америка. Парис винаги получава това, което иска! И сега тя желае нова най-добра приятелка. Парис вече елиминира четирима от тях, които не успяха да й направят силно първо впечатление. Останалите - тя подложи на пълна промяна, за да се впишат в нейния свят. Тези, които отказаха, тя наказа да се появят на червения килим на ексклузивно парти без грим и с дрехите си от предния ден.

Във всеки епизод, блондинката ще гони по един претендент, който не отговаря на високите й критерии. В първата серия Парис изгони Мишел от Тексас, която отказа да й се довери и да приеме съветите й за това как да промени външността си.

Накрая ще остане само една истинска най-добра приятелка – готина, с вкус, класа и която умее да се забавлява.

Не пропускайте Моята най-добра приятелка всеки понеделник от 21:00 и повторението - всяка събота от 12:00.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !