Planet, La Dolce Vita & DJ Marti G представят Tribute Night Michael Jackson – Audio & Video Hits

21.06.2011 12:40 | Видян 2110 пъти | Гласували 1

Planet, La Dolce Vita & DJ Marti G представят Tribute Night Michael Jackson – Audio & Video Hits

На 25 юни се навършват две години от смъртта на човекът с лунната походка и сребърната ръкавица, кралят на поп-музиката Michael Jackson.
Специално за вечерта ще бъде монтирани три мултимедиини екрана на тях и на плазмите в заведенията, ще бъдат показани клипове и снимки на кралят на поп-музиката. Надявам се че този мемориам , който сме подготвили от музика и видео на Michael Jackson, Jackson 5, The Jacksons, Janet и Jermaine Jakcson ще остане дълго време в спомените на всички които ще присъстват и харесват неговата музика.

Верига заведения Planet, La Dolce Vita ще направи Tribute на Michael Jackson в гр.София на 25.06.2011, в гр.Пловдив на 01.07.2011, в в.с.Свети Влас на 08.07.2011 и в гр.Варна на 09.07.2011. DJ Marti G, избран за най-добрият Ретро DJ в България през 2010 година е един от големите фенове на краля на попа и е единственият DJ у нас, той притежава всичките оргинални издания на синглите, албумите, концертите, клиповете, дисковете и книгите на Michael Jackson.

Marti G подготвя новата си визия от облекло и аксесоари на краля на поп-музиката с които, ще бъде облечен по време на четирите Tribute вечери. Вход свободен и не задължителен дрес код, тениска с лика на Michael Jackson, бомбе или ръкавица.

От 20 до 24 юни по Радио ENERGY, ще се разиграят награди с въпроси свързани с живота и творчеството на Michael Jackson - покани за Planet La Dolce Vita и книги за Michael Jackson – Коспирацията на Афродайт Джоунс от издателство Адикс !!! От 20 до 24 юни по Радио ENERGY, ще се разиграят Награди с въпроси свързани с живота и творчеството на Michael Jackson - покани от Planet La Dolce Vita и книги за Michael Jackson – Коспирацията на Афродайт Джоунс от издателство Адикс.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !