Мис България вади лош късмет

19.06.2011 09:00 | Видян 9679 пъти

Мис България вади лош късмет

Невероятно, но ФАКТ! Въпреки цялата завист към носителките на короната Мис България, животът на тези момичета изобщо не се превръща в приказка след коронацията им. Ще видим дали така ще стане и с новата Мис, чийто избор вече тече по ТВ7. Все пак, правилото си има и изключения, както ще се убедите от нашата сага...
Достатъчни са примерите с първата избрана, но неизпратена на международен финал Симона – Мис 1997 г., последната на убития по-късно Васил Папазов. Освен скандалите, в които беше се забъркала, тя съвсем изгуби равновесие след годината си на върха.

Не извади голям късмет и предварително известната Мис 1999 г. Виолета Здравкова. Да тегли кредити за нови цици и да излага себе си и своето дете във ВИП Брадър беше пикът на нейната кариера, която нито преди, нито след това е цъфнала и вързала.
Обратно в родната провинция се върна хубавелката Теди Бургазлиева – Мис 2002 година. В годината на коронацията си тя бе много търсена от бизнесмените – колекционери на връзки с Миски. Един от тях толкова беше запленил ума и сърцето й, че тя бе повярвала, че ще се жени за нея. Но той избра друга, а милото момиче остана да тъжи.
По подобен драматичен начин се развиха нещата и за Роси Иванова – Мис 2005. Тя беше почти

на ръба на психологически срив,

след като видя обратната страна на голата популярност. Не е леко да се носи тежко, както казват шегаджиите, за да доразвият максимата, че тежка е царската корона.
Има и забравени носителки на короната Мис България. Кой си спомня за Полина Петкова от Шумен, за Вяра Каменова, за Вера Русинова, за Любомира Славчева, за Елена Тихомирова, за Ива Титова и за още ред други кралици на красотата. Чат пат си прави реклама на гърба на трафика на бели робини Маги Вълчанова.

Даже най-известната от тях – Жени Калканджиева, единствената достигнала до финалната десетка на Мис Свят, не може да се похвали със завиден просперитет. Жени бе основала агенцията си Визаж преди да бъде коронована. Тя успя да вземе и правата за провеждане на конкурса чрез Иван Славков след смъртта на Васил Папазов. Загуби ги само за годините 2001 и 2003 г., когато ги имаше Дарина Павлова.
И на кралицата на Мулти конкурсът не донесе късмет, а само слава. Тя изгледа второто му режисирано от нея издание иззад завесите. Не беше редно да се показва на форума броени дни след убийството на съпруга си. Една от версиите, по която

атентатът бе разследван се оказа именно лицензът за конкурса

Обикновено по-щастливи са миските, които емигрират. Наталия Гуркова например, след като не можа да си намери мъж в България, се засели в ЮАР и там откри черногореца Джордж, с когото се ожениха и си родиха детенце. Не по-малко спокойно живее и Елена Георгиева, която пък избра Гърция. Многодетната майка не се оплаква, въпреки вълненията в страната напоследък.
Две притежателки на короната Мис България все пак успяха да се задържат на гребена на вълната. Ивайла Бакалова не спира да се пробва в различни бизнеси и извади повече късмет в недвижимите имоти, колкото и да е трудно, отколкото в организирането на концерти на чужди мегазвезди, където съдружникът й Крум Маноилов малко я поизложи.
Елена Ангелова пък е най-служебно преуспялата Мис. Тя е адвокат в пресижна софийска кантора от самото сърце на големия град и непрекъснато доказва, че не само миските, а дори и миските блондинки не са за подценяване. 

Оказва се, че много повече просперират подгласничките на Мис България. След като направи супер кариера в рекламния бизнес и беше шеф на международна агенция с клиенти като милиардера – собственик на Геокс Кристина Друмева се ожени за боса на МТел. А Юлияна Дончева стигна до депутат и зам.-шеф на парламентарна група на управляващите, а в момента върти луксозни бутици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Няма да спасят балетния конкурс във...

Четири години след като Международният балетен конкурс...

Няма коментари към тази новина !