Саша от Бригада на Трейшън Клифс

17.06.2011 11:20 | Видян 6275 пъти | Гласували 1

Саша от Бригада на Трейшън Клифс

Представеното обилно в миналия и по-миналия брой на Супер 19’ ГОЛФ ИГРИЩЕ №1 Трейшън Клифс вече е световен хит. След милиардерите, които присъстваха на откриването му, на ваканция в клуба край нос Калиакра идва руската суперзвезда Сергей Безруков.

Култовият актьор с главна роля в любимия бандитски сериал Бригада пристига на море у нас през август. Саша Белия ще бъде придружен от съпругата си и сина й, когото отглежда като роден баща. Предвижда се Безруков да остане 2 седмици в комплекса Тракийски скали.

Народният артист на Русия и любимец на президента Путин няма да се чувства бедняк сред останалите летуващи милионери във ваканционното селище. Той взема 45 000 долара (в тази валута договарят възнагражденията си братушките от шоубизнеса) или над 60 000 лева на снимачен ден. Информацията бе публикувана официално от най-тиражния руски вестник Комсомолская правда, макар по-късно сумата да бе занижена.Според други източници тя е 4 000 до 10 000 в зелено.

Така за един филм, какъвто снима в момента в Украйна Саша от Бригада се прибира у дома като милионер в евро. А снима поне 2-3 големи роли годишно. Отделно се изявява и като водещ на различни концерти, програми и частни партита, наричани в Москва “корпоративи”.
Суперзвездата иска за ваканцията преди всичко лично пространство и спокоен плаж. Където и да отиде по света, тълпите руски туристи не го оставят за миг в покой. И той е принуден да се крие, каквато е и съдбата на неговите холивудски колеги.

Дискретната, но масирана охрана на суперлуксозния комплекс и неговия частно управляван плаж Бендида гарантират сбъдване на мечтите на Безруков. Апартаментите са два типa – малки по около 100 кв. и големи, побрани в реплики на созополски къщи. Цялото селище е супер екологично. Не само придвижването на госите става посредством електромобили, но дори и доставянето на храни и напитки.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !