Зад сцената на LOOP ELEVATION в Разлог!

16.06.2011 12:20 | Видян 2323 пъти

Зад сцената на LOOP ELEVATION в Разлог!

Ετο какви са част от изискванията за backstage-а на JAMIROQUAI, 30 SECONDS TO MARS, HURTS, GENTLEMAN, STEREO MCs, CYPRESS HILL, MORCHEEBA, PAROV STELAR BAND, SATOSHI TOMIIE и всички останали …

Една от звездите на LOOP ELEVATION ще украси сцената за шоуто си със 120 бели рози с дълги стебла без бодли. Други участници държат на 160 големи кърпи, като 40 от тях трябва да са пухкави.
В повечето гримьорни няма да се пуши. Една от групите иска цялата гримьорна да бъде облепена с плакати на женски модели, а други са си поръчали една дузина фотоапарати за еднократна употреба.

Стаите за почивка на звездите ще бъдат декорирани с дизайнерски лампи, множество ароматни свещи и свежи цветя.

Съвсем в тенденция със съвременните изисквания за здравословен живот, всички звезди на LOOP ELEVATION в Разлог избраха меню от леки летни напитки и храни.
Сред изискванията са машина за сокове, както и органични ябълки, моркови, зеле, джинджифил, цвекло, магданоз и целина.
Някои от артистите са си поръчали домашно кисело мляко, а други, които вече са били в България – българска кухня. Пици, вегетариански плата, местни специалитети, свежи салати и много плодове са част от желаното меню на звездите на LOOP ELEVATION 2011.

Само за гримьорните си изпълнителите са поръчали над 500 литра минерална вода и още толкова студена бира, много сокове и  шампанско са другите желани от тях напитки.

Сред желанията на изпълнителите има и една наистина мила точка – един от артистите държи да получи пет марки и пет пощенски картички с картини от местни забележителности, с които да поздрави близките си във Великобритания.

Билети за фестивала се продават в мрежата на Shop.elevation.bg, Eventim, Ticketpro, Ticketstream, Bgbileti.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !