Roxette вадят нов хит "Way Out"

14.06.2011 16:40 | Видян 1934 пъти

Roxette вадят нов хит

През февруари тази година Roxette издадоха новия си албум “Charm School” – първият им студиен проект от 10 години насам. Албумът постигна огромен успех и се е продал в над 300 000 копия вече, с най-големи продажби (златна плоча) в Германия, Швеция, Швейцария, Чехия и Русия.

“Charm School достигна топ позиции в чартовете по света, като е бил „Албум на седмицата” по BBC Radio 2 във Великобритания, както и най-добре продаван международен албум в Германия.
Първият сингъл от албума, “She’s Got Nothing On (But The Radio)” е една от най-излъчваните песни на планетата в момента и няколко седмици беше в Топ 10 на World Chart на радио „Express’.

В момента Roxette продължават турнето си, което стартира през февруари в Казан, Русия, премина през стадион „Георги Аспарухов”, София на 29 май, като предстоят с още няколко концерта в Европа – четвъртия континент, който бандата ще посети в настоящото си обиколка. Независимо дали са в Южна Африка, Южна Америка, Дубай или Европа, бандата се радва на голяма и любвеобилна публика. „Иститнско блаженство за феновете на Roxette!”, „Почти нереално шоу”, „Roxette е най-великата група на света!” – това са най-честите коментари за невероятните изпълнения на Мари и Пер, напълнили сърцата на всички техни фенове, посетили концертите им.

Освен турнето, актуалното събитие в момента около групата е парчето „Way Out” – пореден сингъл от албум „Charm School” след хитовете “She’s Got Nothing On (But The Radio)” и „Speak To Me”. Към песента има записано видео с кадри от настоящото турне. Можете да го видите тук: www.roxette.se

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !