Nadia мечтае за кариерата на Риана

14.06.2011 14:40 | Видян 8488 пъти

Nadia мечтае за кариерата на Риана

Младата поп певица бе гост на Жана в „Бодилник” в ТV7. Тя разказа подробности около личния и професионалния си живот, и изпя акапелно баладата на LeAnn Rimes „How do I live”. „Чух гласа ти и останах със затаен дъх” – похвали я водещата. Nadia е завършила музикално училище. Също така баща й е музикант и може би от него е наследила любовта към музиката. Талантливата блондинка няма практика по заведенията, но това не я плаши.

“Цял живот слушам чужда музика. Мечтая да имам кариера като на .... Риана например” – самоуверено заяви Nadia. Откритието на Десислава разкри, че е много упорита и иска да прави това, което й харесва. Тя твърди, че може да пее поп фолк, но не иска. Изпълнителката на „Virtual Game” харесва хубавата музика и мрази лицемерието.

Пада си мъжкарана, нищо че изглежда нежна. Почти всичките й приятели са мъже, първо защото по-добре се разбира с противоположния пол и второ, защото много жени не я възприемат по една или друга причина. За продуцентката си Nadia казва „Десислава е много сериозен човек. Има страхотно отношение към мен и много ми помага”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Андрю "планира да напише...

Според източници принц Андрю обмисля да издаде...

Събориха Джулиана Гани на сцената...

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а...

Няма коментари към тази новина !

*}