ФЕНОВЕТЕ НА COLDPLAY ЧАКАТ НОВИЯ ИМ АЛБУМ

14.06.2011 13:40 | Видян 1647 пъти

ФЕНОВЕТЕ НА COLDPLAY ЧАКАТ НОВИЯ ИМ АЛБУМ

„Феновете са гладни за повече музика от Coldplay и очакват с настървение да научат нещо повече за тях – кога ще излезе новия им албум, какво ще съдържа, дали ще има турне...Засипаха ни с въпроси, телефонът прегря през последните няколко дни”, споделя Джули Пилат - програмен директор на американското радио KYSR, чиито многобройни излъчвания на песента го превръщат в радиото с най-много Coldplay аудитория.

“Every Teardrop Is a Waterfall” е пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на култовата британска група, който се очаква да излезе през есента на тази година от Анимато Мюзик/EMI. Последният албум на Coldplay, „Viva La Vida or Death and All His Friends”, има продадени над 2,7 милион копия по света. С тях продажбите от всички проекти на групата само в САЩ възлизат на 15 милиона.

Крис Мартин споделя, че предстоящият албум на Coldplay е повлиян от олд-скул графитите на Ню Йорк - нещо средно между U2, Velvet Underground и рейв музиката. В “Every Teardrop Is a Waterfall” върху мелодията от лъкатушещ синтезатор, примесена със соул привкуса на Brian Eno, Мартин пее за деца танцуващи до сутринта както и за блаженството в слушалките си. „Предпочитам да съм запетая, а не финална точка.”, продължава той. 

Чувството е приятно, имайки предвид, че е казано от мъж, чийто критици го смятат за удивителен знак.  Леко трансцедентален, леко медиативен, но най-вече изключително слънчев,”Every Teardrop Is a Waterfall” е четири минути чист, неподправен възторг от живота. Парчето преживя и премиерата си на живо -наскоро Coldplay свириха като водеща група на фестивала Rock em Ring в Германия, на който представиха и новия сингъл.

По всичко личи, че,”Every Teardrop Is a Waterfall” ще е едно от нещата, които ще слушаме най-често това лято, а  Крис Мартин известно време ще бъде по-известната половинка от семейството Гуинет-Мартин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !