Певицата Тони с концерт в подкрепа на И АЗ МОГА

09.06.2011 12:20 | Видян 1914 пъти

Певицата Тони с концерт в подкрепа на И АЗ МОГА

Създателката на хитовете “Всичко било е насън”, “Интернет самота” и “Както преди” се завръща на сцената в компанията на музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев.

Меломаните си спомнят, че миналата година Тони създаде специално за фондация I Can Too хитът
“How Long?”.
Клипът, създаден от  режисьорa Васил Стефанов, изненада публиката с красив сценарий, а специални  гости на събитието бяха много от лицата на И АЗ МОГА, взели участие в снимките, между които: прекрасната балерина Маргарита Будинова, момчетата от бой-група 032, Весела Бонева и Светльо Къслев, музикантите от Стерео стая – Криста, Мона и B.O.Y.A.N., Явор Захариев (Gravity Co.), танцьорът Раул Торес, баскетболната легенда Тити Папазов, кабаретната актриса Елена Костова и актьорите Гергана Плетньова и Георги Николов.
Това е първият проект на българска звезда, в който много популярни личности участват, обединени от една кауза – I Can Too!

Целта на видеото и песента е да популяризират каузата и кратките номера, чрез които всеки може да помогне. С sms на 1415 с дума Toni можете да изтеглите аудиото „How Long?” на своя мобилен телефон или компютър и да дарите за създаването на Център за деца с аутизъм в Пловдив.

На концерта в Студио 5 можете да чуете много от познатите Ви парчета с нови и интересни аранжименти, а прекрасните атмосфера и стил на мястото ще Ви дадат една уникална възможност да се докоснете още по-близо до нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !