Галка стяга сватба

06.06.2011 09:00 | Видян 5179 пъти

Галка стяга сватба

Галя от екс-дуета „Каризма” вече мисли за семейство и деца. Това сподели самата тя тази седмица в предаването „В джаза събота вечер” по bTV. Избраникът е англичанин и се казва Роб. По думите на Галя той е световноизвестен барабанист, свирил с някои от най-големите имена в съвременната поп-музика. Самата Галя се похвали, че покрай него неведнъж е била зад сцената на концертите на Black Eyed Peace и Риана.

Щастлива, че е открила голямата любов, Галя мечтае за децата, с които иска да дари Роб. В представите й те са „с гладка кожа и талант”, както се изрази талантливата певица.
В студиото на „В джаза” Галя хвърли светлина върху отношенията с бившата си дуетна половинка – Миро. На въпрос имали ли са някога интимна връзка, тя призна, че между двамата е имало много нежност, с което отново подхрани клюките по темата.

В момента бившите от „Каризма” са затоплили отношенията си и планират да изненадат почитателите си с нов съвместен проект.

За финал рапърите Кристо и Ди влязоха в студиото на Вили Сечкова, за да представят заедно с Галя новия си сингъл „Rain”. Двамата разказаха, че с нея не се работи лесно, но за сметка на това е голям професионалист. Тя пък призна, че като е с двамата на сцената, адреналинът и тестостеронът се чувствали във въздуха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !