Обрали Петър Стоянови и в Женева

05.06.2011 09:00 | Видян 6074 пъти | Гласували 1

Обрали Петър Стоянови и в Женева

Голям КАРЪК преследва семейството на бившия български президент Петър Стоянов. Тези дни всички медии писаха за грабеж в софийския дом на семейството. Луксозното жилище било обрано баламската, но все пак изчезнали скъпи часовници и други ценности.
По време на грабежа Стоянови даваха прием във Виена. Те бяха поканили бившия американски президент Бил Клинтън и неговия основен военачалник генерал Уесли Кларк, а Анджелина Джоли им върза тенекия.

Петър Стоянов беше звездата на вечерта в австрийската столица като основател на нова фондация с неясна цел, заедно с група щатски генерали, най-вероятно свързана с лобиране за американските интереси в Европа.

Според признания на Антонина Стоянова, уви, софийският обир не е първият, а не е и значимият във фамилната история. Ограбена е била и нейната тузарска къща край Женевското езеро. Крадците отмъкнали голяма част от бижутата на бившата първа дама, увековечена с перлите и капелите си в най-касовия български филм за последните 22 години – Мисия Лондон.

Кокетната адвокатка не можела да прежали скъпоценностите, с които умираше да се кипри. Затова новината за обира в софийското жилище на Стоянови й дошла като нокдаун от съдбата. Всъщност, тя доста рядко стъпва в българската столица, където на практика съпругът й живее сам.

Антонина, наричана още Баба Тонка на майтап, от години е дислоцирана в Женева. Тя е висш служител на Световната организация за интелектуална собственост. Двете с дъщеря й Фани обитават буржоазна къща край езерото Леман, където от време – навреме им гостуват приятели от нашата страна. Най-често се отчита Маша Бисерова – съпруга на бившия главен секретар на СДС и настоящ депутат от ДПС Христо Бисеров.

Навремето тя застана до Антонина в нейната неравна битка с жената на Иван Костов – Елена Костова. Двете жени си мереха фондациите. Докато Антонина го даваше по-аристократично с нейната Ценности, в Бъдеще за България на бившата партийна секретарка от БКП олигарсите се редяха на опашка да правят дарения – от изгонения Майкъл Чорни до алкохолния бос Миню Стайков.

Костови не ги е страх – комшии са на Баретата

Двете къщи на Иван Костов и съпругата му Елена на драгалевската улица Крушова градина са в съседство с обилно охранявания дом на подземния бос Златко Баретата. Неговите момчета, малка частна армия, грижливо следели не само за опасности в рамките на имота на шефа, а и за скрити заплахи по околните дървета, канафки, шахти и контейнери за боклук.

По тази причина бившият премиер и сегашен син депутат и жена му никак не се притеснявали, че могат да ги оберат. Още повече, Елена никога не е била известна с особен стил и лустро и едва ли къта някакви забележителни бижута. Иван Костов пък, който е биз друго си е в час, досега не е демонстрирал някакви специални часовници, та да го е страх, че някой ще им посегне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !