Американците сравниха Елица Тодорова с МАДОНА

30.05.2011 09:00 | Видян 3840 пъти

Американците сравниха Елица Тодорова с МАДОНА

Шефовете на Организацията на Обединените нации и централата в Ню Йорк са във възторг от българката Елица Тодорова. Елица имаше честта да представи България в най престижната зала в Ню Йорк като солист от България заедно със най изявените солисти от всички славянски държави. На същата сцена са пяли Лучано Павароти, Пласидо Доминго и са държали речи Барак Обама, Медведев, Саркози и всички световни лидери.

Фолклорът ни си остава най добрият посланик пред света подчерта Тодорова.- след участието и с голям симфоничен оркестър от Руска страна. От всички славянски държави с най много аплаузи и възгласи беше възнаградена българката с космически глас и барабани която победоносно държеше българското знаме в ръка. Зад крехката и фигура се крие невероятно мощен глас и темперамент. Тя е българската Мадона- така американците коментираха представянето на барабанистката ни.

Охраната на ООН и всички служители на централата в ООН се наредиха на дълга опашка за да се снимат с нея и получиха подаръци дискове, плакати, палки за барабани. След Ню Йорк Елица отлетя с екипа си за Хага където пя в средновековната катедрала Грйотекерк след речта на премиера Бойко Борисов.

В следващите дни Елица се срещне с деца сираци от дом за деца без родители близо до София които я очакват с нетърпение вече месец за да посвирят с нея на ударни инструменти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Няма коментари към тази новина !