Забивките на близнака Дарин

29.05.2011 09:00 | Видян 5363 пъти

Забивките на близнака Дарин

Близнаците Дарин и Деян Ангелови са едни от младите звезди на Народния театър. 30-годишните братя са безспорни фаворити и на нежния фронт.Особено Дарин, станал популярен като рекламно лице  и като бармана Иво от втория сезон на тв-хита на bTV Стъклен дом.Той не пропуска възможност да пофлиртува с интересни дами, търсейки Истинската, въпреки че минава за домошар.

Носителят на Аскеер за изгряваща звезда за 2005 г. стана популярен още студент, като гаджето на поп певицата Мариана Попова. За нея чаровникът и до днес си остава голямата любов. Мариана признава, че все още не го е прежалила, като го описва като скромно момче, здраво стъпило на земята.

След раздялата с Попова, Ангелов реши да търси утеха в обятията на балерината Ралица Методиева. Красивото изкушение, което бе част от балета на Вечерното шоу на Азис и от  формацията M-dance стана супер популярна с екстравагантния рекламен клип за третия сезон на ВИП-Брадър.Той вървеше по Нова тв - нали помните момичето с чука и маската на очите, което се труди в ковашки цех. Дарин и Ралица са заедно близо две години, но отново се стига до раздяла.

В края на миналата година името на Дарин бе замесено с това на мъжемелачката Ромина Андонова. Мис България 2010 дотолкова се заиграла с актьора, че си взела и кратка почивка от уж стабилната си връзка с македонския халф на футболния Левски Дарко Тасевски. Самата Ромина обаче отрече близки отношения с Ангелов.

Напоследък името на Дарин, който неотдавна заяви, че голямата му мечта е да стане татко, какъвто вече е брат му Деян, упорито е спрягано с това на Цвети от дует Expose. В края на март дуетът промотира клипа към издържаното в рокаджийски стил парче Всичко онова.А водещ на купона на Цвети и Светльо бе именно Дарин. "Избрахме го, не само защото сме много близки приятели, но и защото има невероятно усещане помежду ни", многозначително обясни огнената дама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !