Диляна Грозданова избяга в Кан

27.05.2011 13:30 | Видян 7450 пъти | Гласували 2

Диляна Грозданова избяга в Кан

КАН. Диляна Грозданова няма никакво НАМЕРЕНИЕ да се потопява в мрачната българска действителност. При това независимо, че съпругът й Любомир Павлов отново започна да гради медийна империя на базата на новозакупените Труд и 24 часа.

Известната тв журналистка от недалечното минало предпочита да живее в семейното олигархично имение в Кан. То събирало завистливите погледи на родните олигарси, някои от които също предпочетоха да закупят къщи по Ривиерата, откакто настъпи кризата у нас.

Диляна се шири на някъде към 2000 квадрата, разправят посещавали я хайлайфни персони. Стойността на имота й се измервала в милиони евро, ако се вярва на оценките на светските персони.

Сред онези, които имат най-често достъп до богатската къща в рустикален стил на Лазурния бряг бил нейният фаворит още от времето на Отзвук Ачо. Двамата са си много близки.

Довереникът на звездата е неин верен спътник, където й да я е отвеждало шествието й из медиите – от БНТ, през ТВ7 до фирмите й за билбордове, които са сред най-силните в София от времето на блзкия до фамилията Павлов-Грозданова кмет Софиянски.

Творческият път на Диляна започва като репортерка и дубльорка в предаването Срещи в сряда на програма Хоризонт на БНТ в средата на 80-те години.

Борис Ангелов,
Специален пратеник

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Няма коментари към тази новина !