Къци Вапцаров за телевизията, обидите и новата си книга

26.05.2011 17:40 | Видян 3935 пъти

Къци Вапцаров за телевизията, обидите и новата си книга

Телевизионната легенда Къци Вапцаров отново се връща на екран – този път като гост в предаването „В джаза събота вечер” по bTV. Бившият водещ, който остана завинаги в сърцата на зрителите с предаванията „Супершоу Невада”, „Риск печели, риск губи” и „Кой е по-по-най” ще признае обиден ли е на някого в телевизията и завинаги ли е изоставил кариерата на водещ.

Къци, който освен като продуцент, се изживява още като филмов режисьор, актьор и мениджър на училище за талантливи деца, ще разкаже подробности за настоящите си проекти. Ще научим има ли успех филмът му „Добре дошли на Земята” и продават ли се последните му книги: „Секс за душата 2” и „Простотин, стоп!”.

В студиото на Вили Сечкова ще влезе и големият син на легендарния водещ – Асен. От него ще разберем какво е да си дете на Къци Вапцаров и как гледа на клюките за баща си 17-годишният тийнейджър. В компанията на Мишо Йосифов-секстет Асен ще покаже за първи път пред публика уменията си по китара.

За финал Дони и Нети ще докажат, че са в перфектна форма след раждането на малката им дъщеричка Лилия и ще изпълнят новото си парче: „На пролет”. Всичко това във вечерното шоу “В джаза събота вечер” от 22:30 часа само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Няма коментари към тази новина !