Роксет пълнят стадион, пускат правостоящи места

24.05.2011 14:00 | Видян 2378 пъти

Роксет пълнят стадион, пускат правостоящи места

Турнето на емблематичното шведско дуо Роксет, което започна в края на месец февруари 2011 вече е в Европа. Отзивите от преминалите концерти са страхотни.  След като посетят южната ни съседка Гърция на 27.05, Роксет ще пристигнат у нас около обяд на 28.05. в събота. Те ще бъдат настанени в луксозни апартаменти в  5-звезден хотел, където ще отдъхнат преди дългоочаквания концерт на стадион Георги Аспарухов  на 29.05 от 20:00 часа. Интересът към събитието е наистина изключителен. Голяма част от билетите бяха светкавично разпродадени още с пускането им месеци преди събитието.

Ограничено количество седящи билети за трибуните на цени от 100 лв., все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg .
Организаторите на концерта, София Мюзик Ентърпрайсис пускат от сряда билети за правостоящи на цена само от 50 лв.

Паралелно със супер успешното си турне, Роксет стремглаво превземат световните музикални класации. Само за период от 2 седмици хита от новия албум На Роксет She’s Got Nothing On (but the Radio) се изкачи от 9-то до челното 5-то място в световния чарт на американското радио Експрес. Класацията отразява 100-те най- слушани парчета в света за изминалата седмица.

По време на престоя си в България, Мери и Пер ще консумират подбрани биопродукти и разнообразни вегетариански специалитети в комбинация с италианското вино Chianti Classico. Задължително изискване е към менюто да има добавен прясно нарязан джинджър.

Световното турне на Роксет предизвика небивал интерес навсякъде по света, като логично следствие на напълно разпродадените концерти от миналогодишното им европейско турне. Българските фенове  на Мари и Пер нямат търпение да ги посрещнат у нас. А самите артисти са изключително ентусиазирани от световната обиколка и издаването на новия им албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !