Екстра Нина отвръща на удара

16.05.2011 13:40 | Видян 3752 пъти | Гласували 1

Екстра Нина отвръща на удара

Екстра Нина обяви война на хакерите, след като преди няколко седмици беше осъществен неидентифициран до този момент пробив в нейния сайт.

Припомняме ви, че недоброжелатели "разбиха" личната страница на певицата.  След влизане в сайта, посетителите бяха препращани към известен порнографски сайт. Дни по-късно из медиите плъзна слух, че се разпространява порно видео, в което главна действаща роля изпълнява именно Екстра Нина. Някои медии стигнаха още по-далеч. Според тях Нина е собственик на сайта за възрастни и сама е направила препратката към него.

Екипът от поддръжката реагира срещу пробива и официалният портал на Екстра Нина вече функционира нормално. "Нямахме възможност да поправим недоразумението по-рано. Оттук нататък ще следим по-изкъсо състоянието на сайта и максимално ще се постараем повече да не се случват такива неща!", обеща Мирослав Димов - администратор на страницата.

"Извинявам се на всички мои почитатели, които посещават официалната ми страница, и искам да ви успокоя, че виновниците ще си понесат последствията пред закона. Взела съм необходимите мерки. Аз никога не съм се снимала в порно клип", написа Екстра Нина в профила си във фейсбук.

Певицата сезира отдел "Компютърни престъпления" към ГДБОП. Тя е твърдо решена да потърси отговорност от виновниците.По случая се води разследване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}