Бионсе се отдаде на благотворителност

13.05.2011 15:40 | Видян 3042 пъти

Бионсе се отдаде на благотворителност

Подтикната от скорошните драматични събития и припомнянето на трагедията от 11-ти септември, Бионсе обяви миналата седмица продажбата на неиздаваната до този момент песен на композитора Лий Грийнууд - "God Bless The USA", която певецата изпълни на възпоменателната церемония през 2009-та година. Всички приходи от продажбата на сингъла ще бъдат дарени на „Благотворителния фонд на вдовиците и децата на загинали служители от полицията и пожарната на Ню Йорк”. Сингълът се продава онлайн в iTunes Store www.itunes.com.

Бионсе беше сред многото звезди, които взеха участие в концерта The Call (Обаждането) в Медисън Скуеър Гардън на 11 септември 2009 г., приходите, от който също бяха дарени на Благотворителния фонд. "Не мога да се сетя за нищо по-подходящо, което да направя, за да помогна на тези семейства", споделя изпълнителката - Почти десет години по-късно, това все още е толкова болезнено за всички американци и особено за тези, които загубиха любими хора." 

"От името на Борда на директорите на Благотворителния фонд и от името на семействата на нашите загинали герои, ние сме истински благодарни за избора на Бионсе да подкрепи нашата благотворителна кампания и да "отговори на обаждането", казва Стивън Дж. Данхаузер, председател на Благотворителния фонд на вдовиците и децата на загинали служители от нюйоркската полиция и пожарна.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Патриархът: Най-гледан по бТВ

Специалната програма, която bTV излъчи за избора на...

Няма коментари към тази новина !