Азис: „Шефът на Славия с Кунчев ли си ляга?”

11.05.2011 17:40 | Видян 10151 пъти

Азис: „Шефът на Славия с Кунчев ли си ляга?”

Тези дни името на Азис бе използвано по нелицеприятен повод от футболния бос Венцислав Стефанов. В ефира на TV7 шефът на Славия коментирал снимка на вратаря на отбора си – Стефано Кунчев, на която прегръща известна фокдива с думите „Радвам се, че Кунчев е прегърнал Емануела, а не Азис. Това доказва, че в Славия играят хетеросексуални.”

Изказването на Стефанов предизвикало гнева на изпълнителя на „Няма накъде”, заради негативния заряд, който носи този коментар, свързан със сексуалната ориентация.
„Не се впечатлявам лесно от подобни неща, но ми стана неприятно, че ме намесват по този начин, за да си доказват кой е хетеросексуален и кой не. В крайна сметка, ако имат нужда да го правят, добре, но не виждам защо трябва да забъркват хора, които нямат нищо общо с тях и да се възползват от популярните имена!”, гневи се Азис.
„От своя страна аз пък искам да питам – те мислят ли, че аз бих прегърнал този футболист?!  ”, допълва още той в типичния си стил.

„По-добре шефът на отбора да си гледа футбола и представянето на играчите на терена, което далеч не е блестящо, вместо да се занимава със сексуалната им ориентация и да им казва с кого да се прегръщат!”, каза още звездата. “Освен това как господин Стефанов може да бъде сигурен в хетеросексуалната ориентация на своя вратар? Да не би да си лягат заедно с Кунчев? Ако се съди по преградките, то аз съм най-големият мъжкар на света, защото през ден съм в обятията на най-красивите жени в България.”, категоричен е Азис,

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Няма коментари към тази новина !