Luca Ricci, Marco Carola, Wally Lopez и Hernan Cattaneo през май в Yalta Club

04.05.2011 09:30 | Видян 2375 пъти

Luca Ricci, Marco Carola, Wally Lopez и Hernan Cattaneo през май в Yalta Club

След като в събота невероятният Sasha закри The Masters of Sound и обяви гостуването си в Yalta Club за най – успешното, което е правил някога у нас, през месец май най – добрият български клуб е подготвил нов изключителен микс от артисти и звучене.

На 5 май, по покана на Juan Alvarez в Yalta Club идва италианеца Luca Ricci.  Той  е добре познат на всички почитатели на хаус музиката у нас с неповторимия си усет да смесва трайбъл хаус и дийп хаус с прогресив елементи. На следващия ден в Junior Suite всички празнуващи Гергьовден ще имат възможност да се насладят на славното дуо  Dr.Feelgroove и DJ Rady. ( Dr.Feelgroove и седмичната поредица Let’s Be Close ви канят всеки вторник през месец май от 20:00 ч в Junior Suite).  В събота (7 май) Skyline Radio Show с DJ Borra празнува своя първи рожден ден в Yalta Club JR.

Marco Carola се завръща отново в Yalta Club на 13 май.  Гостуването у нас на италианеца е част от турнето по представяне на новия му албум 'Play it Loud'. С него пристига невероятната tINI, която е официалният подгряващ диджей на турнето. В събота (14 май) в Junior Suite ще звучи класиката в хаус музиката с Flashback и Vasquez.

На 20 май за първото си гостуване в Yalta Club идва основоположникът на хаус музиката в Испания – Wally Lopez. Той е един от най-канените диджей от всички световни хаус клубове, а зад пулта често свири с имена като Paul Van Dyk, Pete Tong, Sebastien Leger, Mark Knight и Paul Oakenfold.
В събота (21 май), в духа на месеца на абитуриентските балове,  PLAY представят PLAY The Ball Night.

Десертът за месец май в Yalta Club е всеобщият любимец на българската публика – Hernan Cattaneo. При последното си гостуване аржентинецът представи последния си албум Тhe Masters Series: Parallel, който определено надмина очакванията на феновете му с типичното за него блестящо космично звучене.

В последния уикенд на месеца, Yalta club представя The Blackbеrry парти или иначе казано първото черно парти в клуба. Главни действащи лица на 28-ми ще бъдат сексапилната CASS, FAIL и звездите на вечерта BUGS & N.A.S.O.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ако искаш да си силен, научи се да се...

Ако искаш да си силен, научи се да се биеш сам

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !