АНЕЛИЯ избира новия MANHUNT 2011

03.05.2011 16:00 | Видян 7688 пъти

АНЕЛИЯ избира новия MANHUNT 2011

Тазгодишния конкурс „MANHUNT БЪЛГАРИЯ" 2011 за избор на най-красивия мъжки модел се организира от модна агенция Интерсаунд. На 4 ти май в Син Сити час преди полунощ от сцената на реномирания нощен клуб ще застанат  16 кандидати, които ще се представят в спортните облекла на Primo Emporio, банските на Акула и официалните костюми на българския дизайнер Атанас  Парушев. Част от компетентното жури ще бъдат две носителки на титлата Мис България -Наталия Гуркова и Елена Ангелова. Водеща на събитието ще бъде Цвети Разложка. Фолк звездата Анелия също ще избере своя фаворит. Победителят в "Manhunt Bulgaria" 2011 ще спечели правото да представи България на световното издание на конкурса.

Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят.

До днешна дата „Manhunt International” е най - престижния и популярен конкурс за мъже - модели. „Manhunt България” се организира за първи път през 1998 година. Победителя Мариян Кюрпанов прави невероятен дебют за страната ни, като на световния финал като се нарежда на престижното 6 място. Този успех през годините продължават Али Алиев, който влиза във финалната десетка и Мирослав Йончев, който спечелва наградата за най-добро тяло в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}