Емануела флиртува пред очите на бъдещия си мъж

28.04.2011 16:20 | Видян 7353 пъти

Емануела флиртува пред очите на бъдещия си мъж

Въпреки, че съвсем скоро ще мине под венчилото певицата с изумрудени очи продължава да скандализира по-консервативните си почитатели. По време на последната си изява Емануела цяла вечер най-невъзмутимо флиртуваше с мъжката част от публиката.

Естествено в това няма нищо лошо, ако не беше станало пред очите на половинката й.  Неговото присъствие обаче въобще не притесни фаталната красавица, която  продължи да се заиграва с всеки по-засукан младеж. Свободното й поведение не подразни партньора й, бъдещият жених хич и не обърна внимание на свалките.

На въпроса  не я ли ревнува Денис, фолк певицата отговори положително, като уточни, че всичко било в границите на приличието и до скандали в тяхното семейство никога не се стигало. „Денис подхожда с разбиране към работата ми, никога не ми прави проблеми и не ме ограничава.

Обичам го, затова ще се оженя за него!” – категорична е една от най-успешните изпълнителки на Ара мюзик. „Не ме притеснява разликата в годините, никога не съм го чувствала по-малък от мен, а и нашата разлика е малка, не е 20-30 години!” – добавя певицата и заключава:. „Щастлива съм и се радвам, че ще се омъжвам.”   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !