Надя би шута на Коцето?

28.04.2011 18:00 | Видян 9743 пъти | Гласували 1

Надя би шута на Коцето?

Народът е казал, че ШИЛО в торба не стои. Това важи с пълна сила за Коцето, който в последните няколко седмици не излиза от светските хроники. Агент на Супер 19' докладва, че дивотиите на чалгаджията дошли в повече на съпругата му Надя.

На русото миньонче му кипнало, след като разбрало за поредната изцепка на любимия си в столичен клуб. По време на участие Коцето налетя на ромския славей Софи Маринова и дори й опипа циците. Мъжагата обаче дори и не предполагал какво го чака у дома.

Веднага, след като разбрала от медиите за разкрепостеното поведение на мъжа си, Надя спретнала жестока семейна война. Младата майка започнала да замеря мъжа си с каквото й попадне, а Коцето се чудел как да се измъкне.

За съжаление не успял да измисли читаво оправдание и се наложило да започне да си стяга багажа. Надя била категорична, че докато не й се извини подобаващо, няма да го пусне в семейното ложе. Така гласовитият бивш лекоатлет вече от няколко дни е на хотел, където вместо текстове за песни, пише извинителни бележки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !